Vetter Communications Oy

Kun sisko ja veli rakensivat kansainvälisen menestystarinan

Jaa

Suomalainen Sympa toimii jo yli 100 maassa ja on saatavilla 19 kielellä. Erityistä kansainvälisestä kasvusta tekee se, että yritys on kahden sisaruksen, Tainan (41) ja Keijon (40), yhteinen menestystarina.

Sisarukset Taina Sipilä ja Keijo Karjalainen ovat luotsanneet yrityksensä yli 100 maahaan. Kuva: Sympa Marketing
Sisarukset Taina Sipilä ja Keijo Karjalainen ovat luotsanneet yrityksensä yli 100 maahaan. Kuva: Sympa Marketing

”Onhan se ainutlaatuista saada tehdä töitä oman veljensä kanssa”, Taina kuvailee. ”Kun vuosia sitten olimme menossa Finnveran rahoituspalaveriin polkupyörällä, Keijo polki ja minä istuin tarakalla.” Lahdesta kotoisin olevat sisarukset suhtautuvat liiketoimintaansa rohkeudella, huumorilla ja myös vahvalla intuitiolla. ”Laajensimme aikoinaan Hollantiin lähinnä siksi, että meitä huvitti mennä Amsterdamiin.” Nykyään yritys työllistää 130 henkilöä ja toimistoja on viidessä maassa.

Tutustu Tainaan ja Keijoon tarkemmin täältä.

Tainan ja Keijon maanläheinen tapa tehdä liiketoimintaa sisaruksina on luotsannut yrityksen maailmanlaajuiseen lentoon. Tärkeintä on Tainan mukaan valtava luottamus toiseen sekä yhteinen pyrkimys parantaa asiakasyritysten työntekijäkokemusta tarjoamalla henkilöstöhallintoon liittyvää järjestelmää ihan uudella kulmalla. Työntekijäkokemusta vahvistava Sympa HR -järjestelmä sisältää ennustavaa analytiikkaa, jonka avulla voidaan selvittää, minkälaista osaamista tarvitaan tulevaisuudessa – tämä tieto on yritykselle arvokasta ja tehostaa toimintaa, kun suunnitellaan seuraavia rekrytointeja tai jo olemassa olevan henkilöstön koulutustarpeita. Tuote vastaa kysyntään siitä, kuinka kilpailuilla aloilla saadaan pidettyä työntekijät pisimpään omassa palveluksessa.

Suomessa Sympan asiakkaina ovat muun muassa Varma, Lindex, Suomen Kansallisooppera ja -baletti, Puuilo, Freska, Omaeläinklinikka, Atria, Kouvolan kaupunki, Haaga-Helia ja Pihlajalinna. Sympan liikevaihto on hiljattain ylittänyt 10 miljoonan euron rajan, josta yli puolet tulee yhtiön kansainvälisestä liiketoiminnasta.

Taina Sipilä ja Keijo Karjalainen antavat seuraavan kerran yhteishaastatteluja 12.-13.3. ja 18.-19.3.

Tutustu Tainaan ja Keijoon tarkemmin täältä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Taina Sipilä ja Keijo Karjalainen antavat seuraavan kerran yhteishaastatteluja 12.-13.3. ja 18.-19.3.

Haastattelupyynnöt:

Sympa Oy
Kati Tammisto
Markkinointijohtaja
040 775 7162
kati.tammisto@sympa.com

Kuvat

Sisarukset Taina Sipilä ja Keijo Karjalainen ovat luotsanneet yrityksensä yli 100 maahaan. Kuva: Sympa Marketing
Sisarukset Taina Sipilä ja Keijo Karjalainen ovat luotsanneet yrityksensä yli 100 maahaan. Kuva: Sympa Marketing
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vetter Communications Oy
Vetter Communications Oy
Kuninkaankatu 30 A, 2. krs
33200 TAMPERE

http://www.vetter.fi

Vetter Communications Oy on tamperelainen viestintätoimisto, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluja yritysmaailman viestintä- ja mediatiedotustarpeisiin suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, saksaksi, espanjaksi, ranskaksi ja italiaksi. 


Yhtiö osallistuu monipuolisesti myös operatiiviseen toimintaan asiakkaidensa kansainvälisissä suhteissa, ja viestintää hoidetaan luonnollisena osana asiakkaiden myyntiprosessia.

Asiakkaina on liike-elämän toimijoita monelta eri sektorilta, muun muassa kotimaisia ja kansainvälisiä IT-taloja, tekniikan ja teollisuuden toimijoita, asianajotoimistoja, ilmailualan edustajia sekä kulttuurialan toimijoita.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vetter Communications Oy

Kansainvälinen tutkimus: heikot työvuorosuunnittelujärjestelmät aiheuttavat työehtosopimusten laiminlyöntejä, tappiota liiketoiminnalle sekä ylimääräisiä työvoimakustannuksia25.2.2021 06:15:00 EETTiedote

Työvoimanhallinnan markkinajohtaja Quinyx on teettänyt laajan, toimialarajat ylittävän kansainvälisen tutkimuksen, jossa haastateltiin 300 yritysjohtajaa – myös Suomesta. Kyselyn avulla saatiin tietoa suurimmista haasteista liittyen vuorotyöläisten työvoimanhallintaan pandemian aikana.

Kyselytutkimus paljastaa: Suomen vuorotyöläisistä 40 % on irtisanoutunut työstään, koska ei saanut esimieheltään työvuoroja riittävän ajoissa22.9.2020 08:00:00 EESTTiedote

Työvoimanhallinnan markkinajohtaja Quinyx on teettänyt kansainvälisen tutkimuksen, jossa tarkasteltiin myös suomalaisen vuorotyöarjen olosuhteita. Tutkimuksen tulokset osoittavat, että Suomessa peräti 40 % on irtisanoutunut työpaikastaan siksi, että työnantaja ei ollut julkaissut työvuoroluetteloa riittävän hyvissä ajoin. Muita esiin tulleita ongelmakohtia olivat työvuorojen joustamattomuus työntekijälle tärkeiden elämäntapahtumien yhteydessä sekä huono kommunikointi esimiehen kanssa.

Maamme eniten some-seuraajia kerännyt asianajotoimisto jatkaa alan mullistamista: Lakitupa-auto lähtee kiertämään Suomea26.8.2020 10:00:00 EESTTiedote

Tamperelainen VisionLaw haluaa rikkoa myyttejä perinteisestä asianajotoimistosta. Yhtiön helposti lähestyttävässä Lakitupa-autossa lakimies neuvoo asiakkaita liikkuvassa toimistossa. Auto kiertää syyskuun alussa Jyväskylässä, Kuopiossa, Hämeenlinnassa, Parkanossa, Seinäjoella ja Vaasassa. Lisäksi VisionLaw’n digitaalinen kokonaisuus mahdollistaa juristipalvelut täysin etänä.

18 % Suomen vuorotyöläisistä kertoi menneensä sairaana töihin korona-aikana; yli kolmannes pelkäsi menettävänsä työpaikkansa, jos jäisi pois työvuorosta11.6.2020 12:00:00 EESTTiedote

Työvoimanhallinnan markkinajohtaja Quinyx on teettänyt kansainvälisen tutkimuksen, jossa tarkasteltiin myös suomalaisten vuorotyöläisten olosuhteita. Tänään julkaistun kyselytutkimuksen tuloksissa nousee esiin vuorotyöläisten sairastamisen arki: Suomessa peräti 45% on mennyt töihin sairaana, koska heillä ei ole ollut varaa poissaoloon. Jopa koronatilanteen aikana 18% kävi töissä sairaana rajoituksista huolimatta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme