Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kuntoratojen valaistuksen uusiminen alkaa

Jaa

Vaasassa uusitaan yhdeksän kuntoradan valaistus tämän ja ensi vuoden aikana. Työt alkavat tällä viikolla Vaskiluodon kuntoradalta. Ratojen käyttäjiä pyydetään välttämään liikkumista alueella asennustöiden aikaan.

Tänä vuonna valaistus vaihdetaan Asevelikylän, Merikaarron, Ristinummen, Suvilahden ja Vaskiluodon kuntoradoilla. Vanhojen energiasyöppöjen tilalle vaihdetaan led-valaisimet, joissa on myös liiketunnistus, lumentunnistus ja kävijämäärälaskurit.

Työt suoritetaan seuraavassa järjestyksessä. Aikataulu on alustava ja se voi vielä muuttua.

  1. Vaskiluoto, vko 45-46
  2. Asevelikylä, vko 46-47
  3. Ristinummi, vko 48-49
  4. Suvilahti, vko 50
  5. Merikaarto, vko 50-51

Asennuksen aikana alueella liikkuu työkoneita ja asennustöitä tehdään ympäri rataa. Käyttäjiä pyydetään välttämään liikkumista alueella töiden ollessa käynnissä. Valaistuksessa on myös katkoksia, jolloin koko rata tai osa radasta on hetkittäin pimeänä.

Toivomme ratojen käyttäjiltä kärsivällisyyttä töiden aiheuttaman häiriön vuoksi.

Lue lisää:

Yhteyshenkilöt

Sähköteknikko Harri Heino, +358 40 586 3001, harri.heino@vaasa.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme