Alko Oy

Kuopion Päivärannan Alko uudistuu

Jaa

Kuopion Päivärannan Alko muuttaa liikekiinteistön sisällä, ja myymälä on kiinni 10.2. Se aukeaa uudistuneena torstaina 11.2. klo 9.

Kuopion Päivärannan Alko muuttaa liikekiinteistön sisällä ja on kiinni 10. helmikuuta. Uusi, nykyistä näkyvämmällä paikalla sijaitseva myymälä avautuu torstaina 11. helmikuuta klo 9. Lähimmät Alkot palvelevat esimerkiksi keskustassa (Haapaniemenkatu 24-26) ja Savilahdessa (Savilahdentie 10).

”Vuonna 2021 Alko suunnittelee remontoivansa yli 30 myymälää. Kuopion Päivärannan ollessa vuorossa meillä on tilaisuus päivittää myymälän ilme ja toiminnallisuudet. Näin varmistamme puitteet maailmanluokan palvelulle ja toimivan työympäristön henkilöstöllemme,” kertoo aluepäällikkö Jari Hiekkataipale.

”Viime vuonna Pohjois-Savon myymälöihin tilattiin lähes 6 000 verkkokauppatilausta, missä oli kasvua edellisvuoteen 75 prosenttia.Myymäläkonseptissa toteutuvatkin sekä monikanavaisuus että asiantunteva ja henkilökohtainen palvelu,” Hiekkataipale kuvailee.

Myymälässä 1 100 tuotetta, koko 11 000 nimikkeen valikoima verkkokaupan kautta

Päivärannan myymälän päivitetty valikoima hieman pienenee neliöiden vähentyessä ja koostuu noin 1 100 tuotteesta. Näistä viinejä on 650, panimotuotteita 125, väkeviä 300 ja alkoholittomia juomia 25. Koko valikoiman tuotteet ovat tilattavissa mihin tahansa myymälään tai noutopisteeseen Alkon verkkokaupasta.

”Tuotevalikoima vaihtelee myymälöissä paikallisen kysynnän sekä myymälän koon mukaan. Seuraamme aktiivisesti trendejä ja asiakkaiden esittämiä toiveita, kun suunnittelemme myymälän valikoimaa,” palvelupäällikkö Eeva-Riitta Hoffrén kertoo.

Huoli ilmastosta näkyy valinnoissa

Kuluttajat kiinnittävät juomavalinnoissaan yhä enemmän huomiota myös ympäristöystävällisyyteen ja vastuullisuuteen. 

”Ympäristöystävällisiä tuotteita kysytään aina vain useammin. Pohjois-Savossa joka kolmas asiakkaan ostoskoriin päätyvä tuote on Vihreän valinnan tuote,” Hoffrén tietää.

Lisätiedot:   

Itä-Suomen aluepäällikkö Jari Hiekkataipale, p 040 524 4594, Jari.Hiekkataipale@alko.fi   

Alkon mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

viestintäpäällikkö Varpu Göös
viestintäjohtaja Maritta Iso-Aho
Alkon mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva yli 10 000 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 362 myymälää, yli 100 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuosittain meillä asioi reilut 54 miljoonaa asiakasta. Vuonna 2019 Alkon liikevaihto oli 1,14 miljardia euroa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme