Oma Säästöpankki Oyj

Kuortaneen, Parkanon ja Töysän Säästöpankkisäätiöiltä 112 500 euroa avustuksia 207 joukkueelle

Jaa

Kolme OmaSp Säätiötä päättivät yhdistää voimansa ja jakaa avustuksia toimialueidensa nuorten ja lasten urheiluseurojen joukkueille. Tempauksella haluttiin tehdä hyvää ja tukea talkootyöllä toimivia urheiluseurojen joukkueita sekä edistää lasten ja nuorten hyvinvointia ja terveellisiä elämäntapoja mahdollistamalla heille liikunnallisen lapsuuden ja nuoruuden. Avustuksia joukkueilla oli mahdollisuus hakea esimerkiksi kisamatkoihin, peliasuihin ja varusteisiin.

Avustuksia sai kaikkiaan 207 joukkuetta ja avustusten kokonaissummaksi tuli 112 500 euroa jakautuen OmaSp Säätiöiden kesken seuraavasti kappalemäärissä ja avustusten summina:

Kuortaneen Säästöpankkisäätiö;  avustusten saajia 69 kpl, avustus 500 €/joukkue ja kokonaisumma 34 500 €.

Töysän Säästöpankkisäätiö; avustusten saajia 88 kpl, avustus 500 €/joukkue ja kokonaissumma 44 000 €.

Parkanon Säästöpankkisäätiö; avustusten saajia 50 kpl, avustus 200 - 1 000 €/joukkue ja kokonaissumma 34 000 €.

Hakemuksia tuli kattavasti OmaSp Säätiöiden toimialueilta ja eri urheilulajeista. OmaSp Säätiöt haluavat kiittää kaikkia hakemuksen lähettäneitä. 

Yhteyshenkilöt

Simo Haarajärvi, p. 040 079 6557, hallituksen pj., Kuortaneen Säästöpankkisäätiö
Aino Lamminmäki, p. 040 042 5853, hallituksen pj., Töysän Säästöpankkisäätiö
Ari Lamminmäki, p. 050 062 1241, hallituksen pj., Parkanon Säästöpankkisäätiö

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Oma Säästöpankki Oyj020 764 0600http://www.omasp.fi

Säätiöiden toimialueet ovat:

Kuortaneen Säästöpankkisäätiö: Ilmajoki, Kuortane, Lehtimäki ja Seinäjoki

Töysän Säästöpankkisäätiö: Alajärvi, Alavus, Hyllykallio, Tuuri ja Ähtäri

Parkanon Säästöpankkisäätiö: Jalasjärvi, Kankaanpää, Karvia, Kauhajoki, Kihniö, Kurikka, Parkano ja Tampere.

Oma Säästöpankki Oyj, Suomen suurin säästöpankki on aidosti suomalainen valtakunnallinen pankki, jossa päätökset tehdään paikallisesti. Asiakkaillemme tarjoamme paikkakunnan parasta pankkipalvelua konttoreissa ja digitaalisissa palvelukanavissa. Lupaamme pitää pankin vakavaraisuuden erinomaisella tasolla ja toimialan parhaimmistoon kuuluvan kannattavuuden korkeana. Hyvästä tuloksesta palautuu osa asiakkaitamme lähellä oleville yhteisöille ja yleishyödyllisiin tarkoituksiin seitsemän säästöpankkisäätiön ja kahden Oma osuuskunnan kautta. Ne tukevat vaikutusalueidensa hyvinvointia, taloutta ja elinvoimaisuutta. Lähellä ja läsnä omasp.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oma Säästöpankki Oyj

Jaossa 100 000 euroa nuorten ja lasten joukkueurheiluun Kuortaneen, Parkanon ja Töysän Säästöpankkisäätiöiltä2.9.2020 09:26:22 EESTTiedote

Kolme OmaSp Säätiötä yhdistävät voimansa ja jakavat yhteensä 100 000 euroa avustusta toimialueidensa nuorten ja lasten urheiluseurojen joukkueille. Kuortaneen, Parkanon ja Töysän Säästöpankkisäätiöt haluavat tehdä hyvää ja edistävät muun muassa lasten ja nuorten hyvinvointia mahdollistamalla heille liikunnallisen lapsuuden ja nuoruuden. Avustusta joukkueet voivat hakea esimerkiksi kisamatkoihin, peliasuihin ja varusteisiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme