Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kustaanlinnan, Tropiclandian ja Isolahden uimarantojen uintikiellot peruttu

Jaa

Perjantaina 16.8. saatujen bakteeritulosten mukaan Kustaanlinnan, Tropiclandian ja Isolahden uimavesien laatuvaatimukset täyttyvät, ja uimarantojen uintikiellot on purettu. Hietasaaren, Mansikkasaaren ja Top Camping -leirintäalueen uimarannoilla ei toistaiseksi suositella uimista, koska niiden uimavesissä on aiemmin todettu pieniä määriä viruksia.

Vaasan kaupungin ympäristötoimi ottaa ensi viikolla uudet virusnäytteet Hietasaaren, Mansikkasaaren ja Top Camping -leirintäalueen uimarantojen uimavesistä.

- Lisäksi otetaan vertailunäytteet Strömsön ja Ahvensaaren uimarantojen uimavesistä. Otamme myös Tuovilanjoen ja Pått-jätevedenpuhdistamon lähtevästä vedestä vastaavat näytteet, kertoo Vaasan kaupungin terveysinsinööri Maarit Kantola.

Uudet näytteet otetaan Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja Valviran suosituksesta.

- Otamme vertailunäytteitä Strömsön ja Ahvensaaren uimarannoilta, jotta saamme lisätietoa meriveden virusesiintymisistä ja -määristä. Virusnäytteet Tuovilanjoesta ja Påttilta tuottavat myös meille tarpeellista lisätietoa, Kantola sanoo.

Kantola arvioi tulosten valmistuvan viikon loppupuolella, jolloin asiasta tiedotetaan lisää.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Terveysinsinööri Maarit Kantola
maarit.kantola@vaasa.fi, puh. 040-555 1184

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Den ena körfilen stängs vid Kvarngatan 14 29.5.2020 09:40:41 EESTTiedote

På grund av gatuarbeten måste den ena körfilen vid Kvarngatan 14 stängas 1.6. Körfilen från Kvarngatan till Smedsbyvägen är stängd i ungefär en vecka. Körfilen i andra riktningen är öppen som normalt. Körning till tomterna är tillåten. – I det här skedet utförs schaktningsarbeten och grunden för gatan jämnas ut. De egentliga körfilerna anläggs inte ännu i det här skedet, berättar ansvariga byggarbetsplatschefen Tiina Skön. Bilaga: Karta över trafikregleringarna vid Kvarngatan 14

Toinen ajokaista suljetaan Myllykatu 14 kohdalla  29.5.2020 09:38:08 EESTTiedote

Myllykatu 14 kohdalla toinen ajokaista joudutaan sulkemaan 1.6. lähtien kadunrakentamisen työmaan ajaksi. Ajokaista Myllykadulta Sepänkyläntielle päin on suljettu noin viikon ajan. Toiseen suuntaan ajokaista on auki normaalisti. Tonteille ajo on sallittu. – Tässä vaiheessa tehdään louhintatyöt ja katupohjan tasaus. Varsinaisia ajokaistoja ei muokata vielä tässä vaiheessa, työmaan vastaavana toimiva työmaapäällikkö Tiina Skön kertoo. Liite: Kartta liikennejärjestelyt Myllykatu 14

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme