Ensi- ja turvakotien liitto

Kutsu 3.4: Espooseen avataan uusi Turvakoti Pellas

Jaa

Pääkaupungin Turvakoti ry avaa uuden turvakodin Espooseen. Seitsemänpaikkainen turvakoti auttaa kaikkia lähisuhteissaan väkivaltaa tai sen uhkaa kokeneita Espoossa ja lähialueilla. Tiedotusvälinenillä on mahdollisuus tutustua turvakotiin avajaisten yhteydessä.

Aika:              tiistaina 3.4.2018 klo 14
Paikka:          Turvakoti Pellas, Kuninkaantie 40,02940 Espoo
Järjestäjä:     Pääkaupungin Turvakoti ry
Lisätietoja:    toiminnanjohtaja Karola Grönlund p. 044 275 3006
Ilmoittautumiset:
Laura Kouri, viestinnän asiantuntija, Ensi- ja turvakotien liitto
p. 040 709 9498, laura.kouri@etkl.fi

Seitsemänpaikkainen Turvakoti Pellas antaa välitöntä kriisiapua lähisuhdeväkivaltaan. Espoossa ei ole ollut turvakotitoimintaa viiteen vuoteen ja uudet paikat tulevat tarpeeseen.

Tervetuloa tutustumaan turvakotiin sekä keskustelemaan väkivaltatyön ammattilaisten kanssa, siitä miten väkivaltaa kokeneita autetaan pääkaupunkiseudulla. Avajaisissa on myös mahdollisuus haastatella kokemusasiantuntijaa, kirjailija Laura Mannista. Hän on helmikuussa 2018 julkaissut omaelämänkerrallisen romaanin siitä, miten pelko ja väkivalta hiipii parisuhteeseen.

Avajaisia ennen sosiaali- ja terveysministeriö esittelee median edustajille naisiin kohdistuvan väkivallan ja perheväkivallan torjuntaa koskevan Istanbulin sopimuksen toimeenpanosuunnitelman klo 13.30 alkaen.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Ensi- ja turvakotien liitto
Ensi- ja turvakotien liitto
Asemamiehenkatu 4 A, 7. krs
00520 HELSINKI

09 4542 440http://www.ensijaturvakotienliitto.fi

Ensi- ja turvakotien liitto on valtakunnallinen lapsi- ja perhejärjestö, joka auttaa vaikeissa ja turvattomissa oloissa eläviä lapsia ja perheitä sekä tekee perheväkivaltaa ehkäisevää työtä. 30 jäsenyhdistystä toimivat ympäri Suomea.

Pääkaupungin Turvakoti ry tuottaa laitos- ja avopalveluja perhe- ja lähisuhdeväkivallan kaikille osapuolille. Yhdistyksen ylläpitämän kolmen turvakodin lisäksi apua tarjotaan Asumisyksikkö Kilpolassa ja lähisuhdeväkivaltatyön yksikössä . 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ensi- ja turvakotien liitto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme