SHT-Tukku Oy

KUTSU: Ansaitsemme ja tarvitsemme hyvät hautajaiset. Miksi?

Jaa

Kutsumme median edustajia tapaamaan Suomen suurimman arkku- ja uurnavalmistaja SHT-Tukku Oy:n toimitusjohtaja Pekka Kivimaata perjantaina 17.9.2021 Helsingin Crowne Plazaan, jossa järjestetään tulevana viikonloppuna Hautaustoimistojen Liitto ry:n liittokokous.

Moni haluaa nyt yksilöllisen surujuhlan, kertoo SHT-Tukku Oy:n toimitusjohtaja Pekka Kivimaa.
Moni haluaa nyt yksilöllisen surujuhlan, kertoo SHT-Tukku Oy:n toimitusjohtaja Pekka Kivimaa.

Korona-aika typisti hautajaisten vieton minimiinsä, mutta nyt rajoitusten hellitettyä hautajaiset ovat tulossa takaisin, yhä yksilöllisempinä ja yhteisöllisempinä.

Hautajaiset ovat käytännössä ainoa kuolemaan liittyvä rituaali, joka meillä on enää jäljellä. Niiden painoarvo on tärkeä: tutkimusten mukaan hautajaisilla ja niiden järjestämisellä on suuri merkitys surutyössä. Vainajat ansaitsevat ja omaiset tarvitsevat hyvät hautajaiset. Suomen kielen termi 'surujuhla' merkitsee yhteisöllistä, juhlavaa ja kunnioittavaa tilaisuutta, joka kannattelee ja auttaa surussa eteenpäin.

Ihminen järjestää elämässään keskimäärin vain yhdet hautajaiset, eli hautaustoimiston ovesta sisään astuva henkilö on todennäköisesti asialla ensimmäistä ja ainoaa kertaa. Hautaustoimistojen tarjoama käytännön apu helpottaa surun keskellä, ja sitä tutkitusti arvostetaan erittäin paljon. Myös moni muotoilija haluaa työskennellä arkkujen ja uurnien parissa.

Tarjoamme tietoa siitä, mitä tänä päivänä merkitsee hautajaisten yksilöllisyys ja yhteisöllisyys, mitä hyvää ja säilyttämisen arvoista suomalaisessa hautajaisperinteessä on ja millaista osaamista hautaustoimistoissa on surussa auttamiseen. Miltä näyttää ja tuntuu laadukas ja ekologinen suomalainen arkku tai uurna? Miksi hyvät hautajaiset ovat tärkeät?

Ota yhteyttä - järjestämme haastatteluajan!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Moni haluaa nyt yksilöllisen surujuhlan, kertoo SHT-Tukku Oy:n toimitusjohtaja Pekka Kivimaa.
Moni haluaa nyt yksilöllisen surujuhlan, kertoo SHT-Tukku Oy:n toimitusjohtaja Pekka Kivimaa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

SHT-Tukku Oy
Tukuntie 4
31900 Punkalaidun

02 7636 700http://www.sht-tukku.fi

SHT-Tukku Oy on Suomen suurin arkku- ja uurnavalmistaja. Kotimaisuus on meille tärkeä arvo ja se näkyy niin materiaaleissa kuin valmistuksessakin. Puusepät ja verhoilijat valmistavat yksilölliset arkut ja uurnat, joiden tärkein materiaali on kotimainen mänty. Arkkutehtaamme sijaitsee Punkalaitumella, Pirkanmaalla, ja palvelutukkuja on kuudella muulla paikkakunnalla ympäri Suomen. SHT-Tukku työllistää noin 120 henkilöä.

www.hyvathautajaiset.fi

 

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SHT-Tukku Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme