Espoon kaupunki - Esbo stad

Kutsu Business Boost -tapahtumaan 4.12.

Jaa

Pääkaupunkiseudun yrittäjiä ja yrittäjyydestä kiinnostuneita palvellaan nyt ainutlaatuisella tavalla, sillä Business Boost -tapahtuma tarjoilee koko yrityspalveluvalikoiman yhdellä kertaa kuin tarjottimelta poimittavaksi. Pop-up-neuvontaa tarjoavassa tilaisuudessa yrittäjillä on mahdollisuus saada yhdellä iskulla vastaus useampaan mieltä askarruttavaan kysymykseen ja vauhdittaa näin oman yritystoiminnan kehittymistä.

Aika: keskiviikko 4.12.2019, klo 9.00-12.00
Paikka: A Grid, Mordor (1. kerroksen pääaula), Otakaari 5 A, 02150 Espoo

Tarjolla on muun muassa henkilökohtaista rahoitusneuvontaa, kansainvälistymissparrausta, koulutusmahdollisuuksien kartoitusta ja neuvoja osaavan työvoiman rekrytointiin. Myös yrittämistä vasta harkitsevien kannattaa tulla paikalle keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa liiketoimintasuunnitelman kannattavuudesta. Tapahtumassa esitellään pääkaupunkiseudun kasvuhakuisten innovaatiokeskittymien verkostoa, mikä niin ikään tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia yrittäjille.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Business Espoo -yrityspalveluverkosto ja 6Aika Kasvun ekosysteemit -hanke. Business Espoon palveluvalikoiman lisäksi tarjolla ovat myös kumppaniverkoston palvelut: Business FinlandHelsinki Business HubFibanFinnveraAalto Startup CenterESA BIC Finland ja Kasvuyrittäjyyskeskus A Grid.

Median edustajat ovat tervetulleita tutustumaan tähän ainutlaatuiseen kokeiluun. Tarjoamme mielenkiintoisen sisällön lisäksi myös aamiaista.

Nähdään A Gridissä,
Business Espoon tiimi

_ _ _

6Aika Kasvun ekosysteemit -hankkeen tavoitteena on tukea yritysten kiinteämpää keskinäistä yhteistyötä sekä yhteistyötä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatio-organisaatioiden kanssa sekä lisätä kasvua tavoittelevien yritysten tietoa Espoossa jo olevista ekosysteemeistä ja yritysten kasvua tukevista ohjelmista ja palveluista.

Kasvun ekosysteemit -hanke tekee tiivistä yhteistyötä Business Espoon kanssa, sillä se tarjoaa ainutlaatuisen laajan palveluverkoston ja asiantuntemuksen kaikkiin yritysten elinkaaren vaiheisiin. Hankkeessa tutkitaan ja kokeillaan missä näistä vaiheista kaupunki ja kaupungit yhdessä voisivat edistää liiketoiminnan syntymistä ja kasvamista. Business Boost -tapahtumasarja on uudenlainen kokeilu ja hyvä esimerkki siitä, miten asiakkaita; yrittäjiä, yrityksiä ja muita ekosysteemitoimijoita otetaan mukaan palveluiden kehittämiseen  Lue lisää meneillään olevista hankkeista.

 

 Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Heli Hidén, projektipäällikkö, Espoon kaupunki, palvelukehitysyksikkö
heli.hiden@espoo.fi, puh. 040 801 9930

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Business Espoo on seitsemän toimijan muodostama palveluverkosto Espoon ja sen lähikuntien yrityksille ja yrittäjille. Tavoitteena on saada lisää työpaikkoja ja elinvoimaa Espooseen tuottamalla asiakaskeskeisiä, laadukkaita ja kustannusvaikuttavia yritys- ja yrittäjäpalveluita. Business Espoo -verkostoon kuuluvat Espoon kaupunki, Espoo Marketing Oy, Espoon Yrittäjät, Helsingin seudun kauppakamari, Omnia, Uudenmaan TE-toimiston yrityspalvelut ja YritysEspoo.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Tiedote opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan kokouksesta 5.5.20215.5.2021 20:19:25 EEST | Tiedote

Tiedote opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan kokouksesta 5.5.2021 Tiistilän koulun perusopetuksen siirto väistötiloihin jätettiin pöydälle Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta päätti jättää pöydälle 19.5.2021 pidettävään kokoukseen esityksen Tiistilän koulun väistötiloista. Lautakunta pitää tärkeänä, että Tiistilän koulun väistö toteutetaan siten, että mahdollisimman suuri osa oppilaista sijoitetaan alueelle ja että koulumatkat ovat turvalliset. Lautakunnalle tuodaan vaihtoehtoistarkastelu kustannusvaikutuksineen. Selvitys mahdollisuudesta käyttää Espoon kristillisen koulun nykyisiä tiloja Kilon koulun väistötiloina Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta päätti kokouksessaan 3.3.2021 Kilon koulun perusopetuksen järjestämisestä 1.8.2021 alkaen, kun vanha koulurakennus puretaan ja tilalle rakennetaan uusi. Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta merkitsee tiedoksi selostusosan mukaisen selvityksen mahdollisuudesta käyttää Espoon Kristillisen koulun nykyisiä tiloja Kilon koulun väistötiloina.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme