Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

KUTSU: Eurooppalaiset kaupungit yhdistävät voimansa Choose Europe -ohjelmassa – tervetuloa avaustilaisuuteen

Jaa

Helsinki Partners järjestää mediatilaisuuden torstaina 29. syyskuuta 2022 kello 14.00-16.00 (Sofia Helsinki, Sofiankatu 4 C). Ensimmäistä kertaa kaupungit, jotka kilpailevat samoista investoinneista yhdistävät voimansa ja puolustavat yhdessä eurooppalaisia arvoja.

Kuva: Marek Sabogal
Kuva: Marek Sabogal

Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä 14 eurooppalaisen kaupungin sekä pääkaupunkialueen kanssa ja paikalla on kaikkien investointiyhtiöiden edustajia. Puhujina tilaisuudessa ovat muun muassa:

  • Clarisse Berggårdh, CEO, Helsinki Partners
  • Eric Menges, CEO, FrankfurtRheinMain GmbH International Marketing of the Region
  • Lionel Grotto, CEO, Choose Paris Region
  • Peter de Kruijk, Director of Amsterdam International Business
  • Roger Costa, Manager FDI Promotion and External Partners, Catalonia Trade & Investment

Mikäli ette pääse osallistumaan tilaisuuteen paikan päällä, sitä voi seurata sitä myös stream-linkin kautta.  

Mediailmoittautumiset

Pyydämme toimituksenne edustajia ilmoittautumaan tilaisuuteen tiistaihin 27. syyskuuta kello 12.00 mennessä tämän linkin kautta tai sähköpostilla osoitteeseen sami.haikio@helsinkipartners.com

Online-ilmoittautuneille toimitamme osallistumislinkin lähempänä tapahtumaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja tilaisuudesta:
Johanna Huurre, Director, Strategic Initiatives, Helsinki Partners, +358400 211 251, johanna.huurre@helsinkipartners.com

Kuvat

Kuva: Marek Sabogal
Kuva: Marek Sabogal
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsinki Partners on kansainväliseen kaupunkimarkkinointiin sekä investointien että osaajien houkutteluun keskittyvä Helsingin kaupungin omistama yhtiö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Kuusi suurinta kaupunkia: Työnhakijoiden yhdenvertaisuus vaarantuu valtion epäsuhtaisen resurssien jaon vuoksi26.9.2022 13:00:00 EEST | Tiedote

Kuusi suurinta kaupunkia edellyttävät, että vuonna 2021 käynnistyneiden työllisyyden kuntakokeilujen resurssien epäsuhta korjataan. Valtaosa asiakkaista on siirtynyt kunnille, mutta henkilöstö ja rahat ovat jääneet TE-toimistoille. Tilanne, jossa kokeilukuntien toiminta on aliresursoitu, ei takaa asiakkaiden yhdenvertaisuutta eri puolilla maata. Työllisyys- ja elinkeinopalvelujen nykyisillä rahoitusratkaisuilla on lisäksi heijastusvaikutuksia vuosien päähän. Kun TE-palvelut ovat siirtymässä kuntien vastuulle, merkitsee aliresursointi pysyvää ongelmaa TE-palvelujen järjestämisessä ja rahoituksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme