Readme.fi Oy

Kutsu: Hanna Antti-Poika Sinä onnistut! - Tee elämäntapamuutos ja toteuta unelmasi

Jaa

Tervetuloa Sinä onnistut! - Tee elämäntapamuutos ja toteuta unelmasi -kirjan julkistamistilaisuuteen torstaina 16.1.2020 klo 15.00-17.00.

Sinä onnistut_kansi_HR
Sinä onnistut_kansi_HR

Jos olet koskaan unelmoinut paremmasta elämästä, on tämä kirja sinulle. Ehkä unelmasi on voida paremmin, päästä kuntoon, selättää väsymys tai vaan nauttia elämästäsi. Tai ehkä sinulla on vieläkin suurempi unelma omasta tulevaisuudestasi. Meillä kaikilla on tähän mahdollisuus, lähtökohdista riippumatta! Usein unelmat jäävät kuitenkin arjen varjoon eikä sama resepti hyvinvointiin toimi kaikilla. Nyt sinulla on mahdollisuus viedä elämää siihen suuntaan kuin olet unelmoinut, sen sijaan että annat elämän viedä sinua.

Kirja ilmestyy tammikuussa 2020.

Aika: to 16.1.2020, klo 15.00-17.00
Paikka: Hietsun Paviljonki, Hiekkarannantie 9, 00100 Helsinki
Ilmoittautumiset 7.1.2020 mennessä osoitteeseen hanna@sportslady.fi

Tutustu kirjaan https://www.readme.fi/kirja/sina-onnistut-tee-elamantapamuutos-ja-toteuta-unelmasi/
Lisätietoja: Readme.fi Oy, Ari Sahanen, ari.sahanen@readme.fi
Arvostelukappaleen tilaus: minna.auvinen@readme.fi

Kuvat

Sinä onnistut_kansi_HR
Sinä onnistut_kansi_HR
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Readme.fi Oy
Readme.fi Oy
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 400http://www.readme.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Readme.fi Oy

Imitaattori Jarkko Tammisen rakastetut hahmot naurattavat nyt äänikirjana2.12.2020 11:15:58 EETTiedote

Imitaattori Jarkko Tammisen äänikirja Sen seitsemän veljestä on satiiri Seitsemästä veljeksestä, jotka seikkailevat hullussa nyky-Suomessa. Veljekset Frederik, Sauli, Tami, Jorma, Matti, Andy ja Kimi tapaavat hurjilla reissuillaan julkkiksia ja kaiken maailman eliittiä. Käänteitä syntyy, kun maailma on muuttunut, mutta miehet ei. ”Painomustekin punastuu tällaista kohellusta, eikä tätä voida kääntää millekään sivistyskielelle!”

Karita Tykän uutuuskirja tarjoaa ravintoa sekä keholle että mielelle3.11.2020 10:00:00 EETTiedote

Rakkaudella Karita -blogistaan tunnetun vaikuttaja-hyvinvointivalmentaja Karita Tykän suosittu Hyvä elämä -kirjasarja on saanut jatkoa. Uudessa teoksessa Hyvä elämä – Ravintoa keholle ja mielelle lukijat vapautetaan dieettien kahleista ja viedään herkullisen ruoan sekä kokonaisvaltaisesti hyvinvoivan kehon matkalle. Lähes 500-sivuinen kirja tulee saataville myös äänikirjojen suoratoistopalveluihin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme