MessukeskusMessukeskus

Kutsu Helsingin Kirjamessuille 28. - 31.10.2021 Messukeskukseen

Jaa

Tervetuloa Helsingin Kirjamessuille. Vihdoinkin kahden vuoden tauon jälkeen pääsemme kohtaamaan ja käymään keskusteluja kirjallisuudesta, tapaamaan kirjailijoita, kollegoita ja kirjallisuudenystäviä. Tätä on odotettu! Autan mielelläni haastattelujen sopimisessa etukäteen tai tapahtuman aikana: teija.armanto@messukeskus.com 050 376 0804.

Kirjamessut tarjoaa entistäkin enemmän ohjelmaa: 15 lavaa, 900 ohjelmaa ja yli 1000 esiintyjää. Kirjamessujen ohjelmasta nousee teemana dialogi. Uusi ohjelmapiste on äänikirjalava. www.helsinginkirjamessut.fi


Kirjamessut on leventänyt käytäviään, siirtänyt lavoja väljempiin tiloihin ja varautunut kaikin tavoin vastaanottamaan kirjallisuuden ystävät terveysturvallisesti. Messukeskuksen laajat tilat toimivat tässä tilanteessa erinomaisesti ja ilmastointi on huippuluokkaa. Helsingin Kirjamessuille on turvallista tulla!

Toimittajien ja somevaikuttajien palveluiden osalta olemme tehneet muutamia uudistuksia tänä vuonna. Huomioithan siis nämä:

  • Toimittajien ja somevaikuttajien vaatesäilytys on eteläisen sisäänkäynnin naulakossa, halliin 6 johtavien isojen portaiden yläpäässä. Paikka on opastettu PRESS-kyltillä ja olemme varanneet sinne henkilökuntaa palvelemaan erityisesti teitä, jotta pääsynne tapahtumaan olisi mahdollisimman nopea ja sujuva. Lehdistökeskuksessa ei enää ole naulakoita, vaan sen sijaan väljemmät työskentelytilat.
     
  • Toimittajille ja somevaikuttajille on varattu myös ylimääräinen työskentelytila lehdistökeskuksen läheisyydestä: Tila 204 (tässä tilassa myös mahdollisesti pressitilaisuuksia).
  • Lähetämme osalle akkreditoituneista tapahtuman PRESS-kortit jo etukäteen postitse. Etukäteispostitus koskee osaa 13.10. mennessä akkreditoituneita. Pyrimme näin lisäämään väljyyttä ja välttämään ruuhkaa avajaispäivänä lehdistökeskuksessa. Jos et saa korttia ennakkoon postitse, tule noutamaan se vanhaan tapaan lehdistökeskuksesta. Esitä tullessasi voimassa oleva SJL:n toimittajakortti tai muu todistus siitä, että saavut messuille työtehtävissä. Somevaikuttajat tarvitsevat kopion hyväksynnästä somevaikuttajaksi tapahtumaan. 

Akkreditoidu ennakkoon Helsingin Kirjamessuille   -> https://messukeskus.com/akkreditointi/

Lehdistökeskus:
Messukeskuksen lehdistökeskus (eteläinen sisäänkäynti, 2. krs) palvelee tapahtuman aukioloaikoina. Esitä tullessasi voimassa oleva SJL:n toimittajakortti tai muu todistus siitä, että saavut messuille työtehtävissä.

Haastatteluhuone:

Voit varata hiljaisen huoneen (tila 202) haastatteluille lehdistökeskuksesta.

Tapahtuman verkkosivuilta löytyy >>tapahtuman tiedotteiden lisäksi näytteilleasettajien tiedotteita sekä lista lehdistötilaisuuksista (ei vielä tilaisuuksia).

Kuvia: Mediapankkiin tulee kuvia avajaispäivänä. http://mediabank.messukeskus.com Kuvat ovat vapaasti käytettävissänne. Kuvaaja: Emmi Kähkönen.

Terveysturvallisuusohjeistuksemme:  https://messukeskus.com/ohjeet-turvalliseen-tapahtumaosallistumiseen/

Pysäköintijärjestelyt Pysäköinti on Messukeskuksen tapahtumiin akkreditoituneille toimittajille ja somevaikuttajille maksutonta. Puomilta saatava pysäköintikortti leimataan Lehdistökeskuksen leimauslaitteessa.

Lisätietoja

Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto,

050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com

Helsingin Kirjamessut on Suomen suurin kirja-alan tapahtuma ja valtakunnallisesti merkittävä kulttuurifoorumi. Messukeskus järjestää Helsingin Kirjamessut 28. – 31.10.2021 Messukeskuksessa yhteistyökumppaneinaan Suomen Kustannusyhdistys ja Kirjakauppaliitto. Helsingin Kirjamessujen yhteydessä on Antikvaariset Kirjamessut, jotka järjestetään yhteistyössä Suomen Antikvariaattiyhdistyksen kanssa. Helsingin Kirjamessujen yhteydessä järjestettävä Viinikylä kokoaa yhteen viinin ja ruoan ystävät.

Helsingin Kirjamessut

28.–31.10.2021

Messukeskus

Avoinna to-la klo 10–20, su klo 10–18

www.helsinginkirjamessut.fi #kirjamessut

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme