Readme.fi Oy

Kutsu: Henri Alén Arkiruokaa ja makumuistoja

Jaa

Tervetuloa testaamaan ravintola Muruun 2.10.2019 klo 11.00-12.30 Henri Alénin Arkiruokaa ja makumuistoja -kirjan herkkuja, jotka värittävät arjen harmautta.

Kansikuva Arkiruokaa ja makumuistoja HR
Kansikuva Arkiruokaa ja makumuistoja HR

Aloin miettiä, miten voisin värittää arjen harmautta kotikeittiössä ja tuoda sinne iloa ja makua – makua, joka olisi saatavilla helpoista aineksista kukkaroa kurittamatta. Siitä syntyi tämä kirja.

Vaikka olen ollut kokkina yli 20 vuotta, on minullakin haaste. Arkiruoka. Lasittunut katse työpäivän jälkeen, ostoskori kädessä, huutava nälkä. Tilanteesta on luovuus
ja ruoanlaiton ilo kaukana. Aloin miettiä, miten voisin värittää arjen harmautta kotikeittiössä ja tuoda sinne iloa ja makua – makua, joka olisi saatavilla helpoista aineksista kukkaroa kurittamatta. Siitä syntyi tämä kirja.

Kirjasta löydät kuutisenkymmentä reseptiä. Osa niistä valmistuu vartissa, osan voi laittaa uuniin ja tehdä sillä aikaa muita juttuja. Osa toimii niin lisukkeina kuin valmiina
aterioinakin. Resepteissä hyödynnetään kaapin pohjalle jääneitä raaka-aineita eikä tehdä mitään liian vaikeaa. Arki on muutenkin ihan tarpeeksi hankalaa.

Aika: ke 2.10.2019, klo 11.00-12.30

Paikka: Ravintola Muru, Fredrikinkatu 41, 00120 Helsinki

Ilmoittautumiset pe 27.9.2019 mennessä osoitteeseen palvelu@readme.fi

Tutustu kirjaan https://www.readme.fi/kirja/arkiruokaa-ja-makumuistoja/

Lisätietoja: Readme.fi Oy, Ari Sahanen, ari.sahanen@readme.fi

Arvostelukappaleen tilaus: minna.auvinen@readme.fi

Kuvat

Kansikuva Arkiruokaa ja makumuistoja HR
Kansikuva Arkiruokaa ja makumuistoja HR
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Readme.fi Oy
Readme.fi Oy
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 400http://www.readme.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Readme.fi Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme