Hesburger

KUTSU: Hesburger teki jätteestä kalusteita

Jaa

Vastikään remontoitu Helsingin Kasarmitorin Hesburger-ravintola on sisustettu lähes täysin Hesburgerin omasta toiminnasta syntyneellä jätteellä ja ylijäämämateriaalilla. Projektin taustalla on Hesburgerin aktiivinen panostus kiertotalouteen.

Hesburger kutsuu median edustajat tutustumaan Hesburgerin omasta toiminnasta syntyneellä jätteellä ja ylijäämämateriaalilla sisustettuun ravintolaan. Tilaisuus pidetään tiistaina 26.11.2019 klo 9 Helsingissä Kasarmitorin Hesburger-ravintolassa (Kasarmikatu 19).

Tilaisuudessa tutustutaan tarkemmin ravintolassa tehtyihin kiertotalousratkaisuihin. Kysymyksiin on vastaamassa Hesburgerin lisäksi sisustuksen suunnittelijoita ja tekijöitä. Tilaisuudessa on ruokatarjoilu. Osallistujia toivotaan ilmoittautumaan etukäteen viestintäpäällikkö Heini Santosille.

Lisätiedot, ilmoittautumiset ja erikoisruokavaliot:
Hesburgerin viestintäpäällikkö Heini Santos
p. 050 310 3054
heini.santos@hesburger.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Hesburger
Hesburger
Linnankatu 34
20100 TURKU

+358 (0)2 4808 9000http://www.hesburger.fi/

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy jo yhdeksästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Venäjältä, Saksasta, Ukrainasta, Bulgariasta ja Valko-Venäjältä. Ketjun ravintoloissa työskentelee noin 7 900 ihmistä. Vuoden 2018 verollinen myynti Suomessa oli 227 miljoonaa euroa ja ulkomailla 98 miljoonaa euroa.
www.hesburger.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hesburger

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme