Vaasan kaupunki - Vasa stad

KUTSU: Hissiavustus kattaa jopa 55% jälkiasennushissin kustannuksista – tervetuloa tutustumaan uuteen hissiin ja kuulemaan lisää hissi- ja esteettömyysavustuksista

Jaa

Vaasassa on noin 400 hissitöntä kerrostaloa. Asuinrakennusten esteettömyyttä tuetaan ARAn ja Vaasan kaupungin avustuksilla jälkiasennushissien rakentamiseen ja esteettömyyskorjauksiin. Vaasan kaupungin kiinteistötoimi järjestää infotilaisuuden, jossa tutustutaan uuteen jälkiasennushissiin ja kerrotaan lisää hissi- ja esteettömyysavustuksista.

Kerrostalojen jälkiasennushissien rakentamiseen on mahdollista saada hissiavustusta, joka kattaa jopa 55 prosenttia kokonaiskustannuksista. Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA:lta haettava avustus on maksimissaan 45% kokonaiskustannuksista, jonka lisäksi kaupungilta on mahdollista saada 10% lisäavustus hissin tai hissien rakentamiseen.

ARA myöntää taloyhtiöille lisäksi esteettömyysavustusta esteettömyyskorjauksiin, jotka voivat olla hyvinkin mittavia. Taloyhtiöt ovatkin aktiivisesti hakeneet esteettömyysavustusta esimerkiksi hissin tai hissien uusimisen yhteydessä tehtäviin esteettömyyskorjauksiin. Myös kaupunki tukee taloyhtiöiden esteettömyyskorjauksia pienellä avustuksella, joka koskee taloyhtiöiden lisäksi myös yhdistyksiä, yhteisöjä ja pieniä yrityksiä.

Infotilaisuudessa paikalla ovat Vaasan kaupungin asuntopäällikkö Jonas Nylén, esteettömyyskoordinaattori Elisabeth Hästbacka ja rakennusinsinööri Jouko Seppänen sekä Koulukatu 18 taloyhtiön hallituksen edustaja.

Paikka ja aika:

  • Koulukatu 18, 65100 Vaasa
  • Keskiviikko 25.5. klo 14-15

Lue aiempi tiedote aiheesta:

 

Yhteyshenkilöt

Asuntopäällikkö Jonas Nylén, 040 139 3617, jonas.nylen@vaasa.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme