Tampere-talo Oy

Kutsu / Invitation: Lumikuningatar-jääshown mediailtapäivä / Snow Queen Ice Show Media Event

Jaa
Tampere-talo järjestää Lumikuningatar-jääshown mediailtapäivän tiistaina 25.5. klo 14:30 - 16:00 Tampere-talon Maestro-salissa. Haastatteluissa paikalla Lumikuningattaren työryhmästä mm. taitoluistelija Kiira Korpi, jääkiekkoilija Pekka Saravo ja säveltäjä Tuomas Kantelinen. Tapaamiseen otetaan rajoitettu määrä tiedotusvälineiden edustajia.

Tampere-talo järjestää Lumikuningatar-jääshown mediailtapäivän tiistaina 25.5. klo 14:30 – 16:00. Tilaisuudessa on mahdollisuus päästä tapaamaan ja haastattelemaan suurtuotannon nimekkäitä tähtiä ja tekijöitä. Haastattelu voidaan toteuttaa myös puhelimitse tai etäyhteydellä. Tapahtuma järjestetään rajoitetulla kapasiteetilla ja turvaväleillä. Tilaisuudessa on maskipakko.

Lehdistötapaamisessa ovat mukana:

– Lumikuningattaren roolissa nähtävä taitoluistelun viisinkertainen suomenmestari ja kolminkertainen EM-mitalisti Kiira Korpi

– Lumikuningatar-jääshown esiintyjä ja tuotannon jääkiekkoasiantuntija, Tappara-ikoni Pekka Saravo

– Lumikuningatar-jääshown säveltäjä Tuomas Kantelinen

Lehdistötapaaminen järjestetään Tampere-talon Maestro-salissa 25.5. klo 14:30 alkaen. Tapaamiseen otetaan rajoitettu määrä tiedotusvälineiden edustajia vain ennakkoilmoittautumisen kautta. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Ilmoittautumiset lehdistötapaamiseen tai puhelin-/etähaastatteluun ma 24.5. klo 12 mennessä:
jaani.haapasalo@tampere-talo.fi

Lumikuningatar
1.–3.1.2022 UROS LIVE Areena

H. C. Andersenin rakastettu Lumikuningatar-tarina tuodaan ensimmäistä kertaa jäälle Suomessa tammikussa 2022. Tampereella joulukuussa 2021 avautuva UROS LIVE Areena tarjoaa ainutlaatuiset puitteet kaikkien aikojen suurimmalle kotimaiselle jäätuotannolle, jossa ovat mukana mm. taitoluistelijat Kiira Korpi, Susanna Rahkamo, Petri Kokko ja Mila Kajas, muodostelmaluistelujoukkue Marigold IceUnity sekä mm. jääkiekkoilijat Pekka Saravo ja Niklas Hagman.

Klassikkotarina Lumikuningattaresta saa jäällä uuden sovituksen, jonka on säveltänyt maamme menestyineimpiin säveltäjiin lukeutuva Tuomas Kantelinen. Ainutlaatuisen jääshown ohjauksesta vastaa merkittävistä musikaali- ja areenatuotannoista tunnettu Reija Wäre, pukusuunnittelusta Suomen kansainvälisesti tunnustetuin pukusuunnittelija Erika Turunen ja joukkokohtausten jääkoreografista mm. Marigold IceUnitynkin valmennuksesta tuttu Anu ”Jääskis” Oksanen. Show’n visualistina ja valosuunnittelijana toimii maailman suurimpien areenoiden ja tuotantojen visualisti ja kansainvälistä mainetta Cirque de Soleilin tuotannoissakin niittänyt Mikki Kunttu. Hankkeen tuottajina toimivat tapahtumayhtiö Tampere-talo Oy sekä Kantelinen Company Oy.

– Minulle henkilökohtaisestikin tämä tuotanto merkitsee aivan valtavasti, eikä vähiten sen takia, että pääsen jäälle monen vuoden tauon jälkeen kotikaupungissani Tampereella yhdessä upeiden luistelulegendojen ja ystävieni kanssa. Odotan Lumikuningatar jääshow’lta huikeita tunne-elämyksiä sekä yhdessä tekemisen ja kokemisen voimaannuttavaa vaikutusta, jonka toivottavasti tulevat sydämessään tuntemaan sekä katsojat että esiintyjät ja muu upea tuotanto, Kiira Korpi iloitsee.

– Lumikuningatar tarjoaa yleisölle jotain, mitä Suomessa tai muissa Pohjoismaissa ei ole aiemmin nähty. Jääbalettituotannoille on markkinoilla selvästi suuri kysyntä. Suomella on hankkeen tuottamisessa vahva uskottavuus ja mahdollisuus tehdä suurta poikkeuksellisen jääurheiluosaamisensa sekä esittävän taiteen huippujensa ansiosta. Alusta asti tavoitteenamme on ollut toteuttaa kansainvälisen tason suurhanke ja luoda Suomeen uusi taiteenlaji. Näiden esiintyjien, taiteilijoiden sekä kumppaneiden avulla se on myös tullut mahdolliseksi, kertoo Tampere-talon toimitusjohtaja ja hankkeen päätuottaja Paulina Ahokas.

– Täysin haltioituneena tästä suomalaisen taiteen ja jääurheilun ykkösketjusta lähdemme rohkeasti ja luottavaisin mielin matkalle kohti uutta. Lumikuningatar-tarina luo lohtua tähän suuren yksinäisyyden aikaan. Kuinka tärkeää onkaan vaalia ystävyyttä ja pitää huolta kaverista. Tarina muistuttaa siitä, että meissä jokaisessa piilee kyky täydelliseen hyvään. Luvassa on mitä kauneimpia melodioita, hurjaa taikaseikkailua, vaaran ja kylmyyden äänimaisemaa sekä räjähtävää nykybeattia, kertoo säveltäjä, hankkeen taiteellinen johtaja Tuomas Kantelinen.

Lue lisää:
www.lumikuningatar.fi

Invitation
Snow Queen media event 25.5. at 14:30

Tampere Hall would kindly like to invite representatives of media to Snow Queen Ice Show’s media event on Tuesday May 25 in Tampere Hall’s Maestro Auditorium.

The media representatives can meet and interview the stars and creators of Snow Queen, including figure skater Kiira Korpi, hockey legend Pekka Saravo and Snow Queen composer Tuomas Kantelinen. The interviews can also be conducted remotely.

Register for the media event:
jaani.haapasalo@tampere-talo.fi

Find out more:
lumikuningatar.fi/en/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tampere-talo Oy
Tampere-talo Oy
Yliopistonkatu 55
33100 Tampere

http://www.tampere-talo.fi

Tampere-talo on ohjelmistoltaan, tapahtumiltaan ja kävijämäärältään Suomen suurin ja monipuolisin kulttuuri- ja kongressikeskus ja tapahtumayhtiö. Toimimme myös promoottorina tuottamalla tapahtumia ja konsertteja talon ulkopuolella, ja Events Tampere -tapahtumatoimistomme tuottaa yritystapahtumia ja kongressi- ja kokouspalveluita.

Tapahtumamme sisältävät mm. balettivierailuita, oopperaa, lastenkulttuuria, rock- ja pop-konsertteja, messuja, kokouksia, konferensseja, yritystapahtumia, seminaareja ja kansainvälisiä kongresseja.

Vuonna 2019 Tampere-talon liikevaihto oli 14,6 miljoonaa euroa. Vuodessa järjestämme yli tuhat tapahtumaa, kävijöitä on vuosittain 675 000 ja tuotamme Tampereen talousalueelle 50 miljoonaa euroa. 

Tampere-talo Oy on perustettu 1987 ja ovet avattiin yleisölle 1990. Se on Tampereen kaupungin omistama osakeyhtiö. Talossa on vieraillut jo lähes 10 miljoonaa kävijää. Yhtiön toimitusjohtaja on Paulina Ahokas ja työntekijöitä on 49. Hallituksen puheenjohtaja on Martti Silvennoinen.

Talossa toimivat lisäksi täysimittainen sinfoniaorkesteri Tampere Filharmonia, à la carte -ravintola Tuhto ja maailman ainoa Muumimuseo. Talon yhteydessä palvelee Suomen ensimmäinen Courtyard by Marriott -hotelli.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampere-talo Oy

Verdin La Traviata Tampereen Oopperaan keväällä 2024 – Samuel Harjanne ohjaa, pääroolissa Marjukka Tepponen10.2.2023 15:08:16 EET | Tiedote

Tampereen Oopperan ensi vuoden oopperatuotantona nähdään Giuseppe Verdin La Traviata. Oopperan ensi-ilta on Tampere-talossa lauantaina 2. maaliskuuta 2024. Esityksiä on kaikkiaan kuusi. Teoksen ohjauksesta vastaa Suomen musikaaliohjaajien kärkinimi Samuel Harjanne. Tampere Filharmoniaa johtaa italialainen kapellimestari Giancarlo Andretta. Violettan roolin laulaa Marjukka Tepponen. Oopperan lipunmyynti alkaa perjantaina 17. helmikuuta 2023.

Mediakutsu: TAMKin musiikkiteatteriesitys Rikkinäinen puhelin tarjoaa some- ja liikennekasvatusta tuhansille alakoululaisille30.1.2023 07:39:23 EET | Tiedote

TAMKin musiikkiteatterilinjan 1. vuosikurssi esittää Rikkinäinen puhelin -musiikkiteatterituotannon Pirkanmaan alueen 1.–3.-luokkalaisille 31. tammikuuta–2. helmikuuta Tampere-talon Pienessä salissa. Rikkinäinen puhelin on lapsille suunnattu ilmainen musiikkiteatteriesitys, joka tarjoaa tuhansille Pirkanmaan alueen alakoululaisille hyväntuulisen ja ajatuksia herättävän musiikkiteatteriesityksen.

Sopraano Johanni van Oostrum liittyy Lentävän hollantilaisen solistikaartiin25.1.2023 09:11:00 EET | Tiedote

Tampereen Oopperan vuoden 2023 oopperatuotantona nähdään Richard Wagnerin Lentävä hollantilainen. Oopperan ensi-ilta on perjantaina 10.2.2023 Tampere-talossa. Teoksen ohjaa Marika Vapaavuori ja Tampere Filharmoniaa johtaa kapellimestari Anja Bihlmaier. Oopperan nimiroolin tulkitsee baritoni Tommi Hakala, ja uusimpana kiinnityksenä teoksessa nähdään Sentan roolin laulava sopraano Johanni van Oostrum.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme