Tampere-talo Oy

Kutsu / Invitation: Lumikuningatar-jääshown mediailtapäivä / Snow Queen Ice Show Media Event

Jaa

Tampere-talo järjestää Lumikuningatar-jääshown mediailtapäivän tiistaina 25.5. klo 14:30 - 16:00 Tampere-talon Maestro-salissa. Haastatteluissa paikalla Lumikuningattaren työryhmästä mm. taitoluistelija Kiira Korpi, jääkiekkoilija Pekka Saravo ja säveltäjä Tuomas Kantelinen. Tapaamiseen otetaan rajoitettu määrä tiedotusvälineiden edustajia.

Tampere-talo järjestää Lumikuningatar-jääshown mediailtapäivän tiistaina 25.5. klo 14:30 – 16:00. Tilaisuudessa on mahdollisuus päästä tapaamaan ja haastattelemaan suurtuotannon nimekkäitä tähtiä ja tekijöitä. Haastattelu voidaan toteuttaa myös puhelimitse tai etäyhteydellä. Tapahtuma järjestetään rajoitetulla kapasiteetilla ja turvaväleillä. Tilaisuudessa on maskipakko.

Lehdistötapaamisessa ovat mukana:

– Lumikuningattaren roolissa nähtävä taitoluistelun viisinkertainen suomenmestari ja kolminkertainen EM-mitalisti Kiira Korpi

– Lumikuningatar-jääshown esiintyjä ja tuotannon jääkiekkoasiantuntija, Tappara-ikoni Pekka Saravo

– Lumikuningatar-jääshown säveltäjä Tuomas Kantelinen

Lehdistötapaaminen järjestetään Tampere-talon Maestro-salissa 25.5. klo 14:30 alkaen. Tapaamiseen otetaan rajoitettu määrä tiedotusvälineiden edustajia vain ennakkoilmoittautumisen kautta. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Ilmoittautumiset lehdistötapaamiseen tai puhelin-/etähaastatteluun ma 24.5. klo 12 mennessä:
jaani.haapasalo@tampere-talo.fi

Lumikuningatar
1.–3.1.2022 UROS LIVE Areena

H. C. Andersenin rakastettu Lumikuningatar-tarina tuodaan ensimmäistä kertaa jäälle Suomessa tammikussa 2022. Tampereella joulukuussa 2021 avautuva UROS LIVE Areena tarjoaa ainutlaatuiset puitteet kaikkien aikojen suurimmalle kotimaiselle jäätuotannolle, jossa ovat mukana mm. taitoluistelijat Kiira Korpi, Susanna Rahkamo, Petri Kokko ja Mila Kajas, muodostelmaluistelujoukkue Marigold IceUnity sekä mm. jääkiekkoilijat Pekka Saravo ja Niklas Hagman.

Klassikkotarina Lumikuningattaresta saa jäällä uuden sovituksen, jonka on säveltänyt maamme menestyineimpiin säveltäjiin lukeutuva Tuomas Kantelinen. Ainutlaatuisen jääshown ohjauksesta vastaa merkittävistä musikaali- ja areenatuotannoista tunnettu Reija Wäre, pukusuunnittelusta Suomen kansainvälisesti tunnustetuin pukusuunnittelija Erika Turunen ja joukkokohtausten jääkoreografista mm. Marigold IceUnitynkin valmennuksesta tuttu Anu ”Jääskis” Oksanen. Show’n visualistina ja valosuunnittelijana toimii maailman suurimpien areenoiden ja tuotantojen visualisti ja kansainvälistä mainetta Cirque de Soleilin tuotannoissakin niittänyt Mikki Kunttu. Hankkeen tuottajina toimivat tapahtumayhtiö Tampere-talo Oy sekä Kantelinen Company Oy.

– Minulle henkilökohtaisestikin tämä tuotanto merkitsee aivan valtavasti, eikä vähiten sen takia, että pääsen jäälle monen vuoden tauon jälkeen kotikaupungissani Tampereella yhdessä upeiden luistelulegendojen ja ystävieni kanssa. Odotan Lumikuningatar jääshow’lta huikeita tunne-elämyksiä sekä yhdessä tekemisen ja kokemisen voimaannuttavaa vaikutusta, jonka toivottavasti tulevat sydämessään tuntemaan sekä katsojat että esiintyjät ja muu upea tuotanto, Kiira Korpi iloitsee.

– Lumikuningatar tarjoaa yleisölle jotain, mitä Suomessa tai muissa Pohjoismaissa ei ole aiemmin nähty. Jääbalettituotannoille on markkinoilla selvästi suuri kysyntä. Suomella on hankkeen tuottamisessa vahva uskottavuus ja mahdollisuus tehdä suurta poikkeuksellisen jääurheiluosaamisensa sekä esittävän taiteen huippujensa ansiosta. Alusta asti tavoitteenamme on ollut toteuttaa kansainvälisen tason suurhanke ja luoda Suomeen uusi taiteenlaji. Näiden esiintyjien, taiteilijoiden sekä kumppaneiden avulla se on myös tullut mahdolliseksi, kertoo Tampere-talon toimitusjohtaja ja hankkeen päätuottaja Paulina Ahokas.

– Täysin haltioituneena tästä suomalaisen taiteen ja jääurheilun ykkösketjusta lähdemme rohkeasti ja luottavaisin mielin matkalle kohti uutta. Lumikuningatar-tarina luo lohtua tähän suuren yksinäisyyden aikaan. Kuinka tärkeää onkaan vaalia ystävyyttä ja pitää huolta kaverista. Tarina muistuttaa siitä, että meissä jokaisessa piilee kyky täydelliseen hyvään. Luvassa on mitä kauneimpia melodioita, hurjaa taikaseikkailua, vaaran ja kylmyyden äänimaisemaa sekä räjähtävää nykybeattia, kertoo säveltäjä, hankkeen taiteellinen johtaja Tuomas Kantelinen.

Lue lisää:
www.lumikuningatar.fi

Invitation
Snow Queen media event 25.5. at 14:30

Tampere Hall would kindly like to invite representatives of media to Snow Queen Ice Show’s media event on Tuesday May 25 in Tampere Hall’s Maestro Auditorium.

The media representatives can meet and interview the stars and creators of Snow Queen, including figure skater Kiira Korpi, hockey legend Pekka Saravo and Snow Queen composer Tuomas Kantelinen. The interviews can also be conducted remotely.

Register for the media event:
jaani.haapasalo@tampere-talo.fi

Find out more:
lumikuningatar.fi/en/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tampere-talo Oy
Tampere-talo Oy
Yliopistonkatu 55
33100 Tampere

http://www.tampere-talo.fi

Tampere-talo on ohjelmistoltaan, tapahtumiltaan ja kävijämäärältään Suomen suurin ja monipuolisin kulttuuri- ja kongressikeskus ja tapahtumayhtiö. Toimimme myös promoottorina tuottamalla tapahtumia ja konsertteja talon ulkopuolella, ja Events Tampere -tapahtumatoimistomme tuottaa yritystapahtumia ja kongressi- ja kokouspalveluita.

Tapahtumamme sisältävät mm. balettivierailuita, oopperaa, lastenkulttuuria, rock- ja pop-konsertteja, messuja, kokouksia, konferensseja, yritystapahtumia, seminaareja ja kansainvälisiä kongresseja.

Vuonna 2019 Tampere-talon liikevaihto oli 14,6 miljoonaa euroa. Vuodessa järjestämme yli tuhat tapahtumaa, kävijöitä on vuosittain 675 000 ja tuotamme Tampereen talousalueelle 50 miljoonaa euroa. 

Tampere-talo Oy on perustettu 1987 ja ovet avattiin yleisölle 1990. Se on Tampereen kaupungin omistama osakeyhtiö. Talossa on vieraillut jo lähes 10 miljoonaa kävijää. Yhtiön toimitusjohtaja on Paulina Ahokas ja työntekijöitä on 49. Hallituksen puheenjohtaja on Martti Silvennoinen.

Talossa toimivat lisäksi täysimittainen sinfoniaorkesteri Tampere Filharmonia, à la carte -ravintola Tuhto ja maailman ainoa Muumimuseo. Talon yhteydessä palvelee Suomen ensimmäinen Courtyard by Marriott -hotelli.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampere-talo Oy

Latvian Kansallisbaletin Romeo ja Julia tuo ajattoman tragedian marraskuussa Tampere-taloon4.7.2022 14:15:00 EEST | Tiedote

Kansainväliset balettivierailut jatkuvat Tampere-talossa marraskuussa. Latvian Kansallisbaletti ja Tampere Filharmonia esittävät Sergei Prokofjevin Romeo ja Julia -baletin perjantaina 11. ja lauantaina 12. marraskuuta Tampere-talossa yhteensä kolme kertaa. Orkesteria johtaa Latvian Kansallisoopperan ja -baletin ylikapellimestari Mārtiņš Ozoliņš. Liput ovat nyt myynnissä.

Mediakutsu: Tampere-talon kesänäyttelyissä Tähtien sota -keräilyesineitä ja Rauli Virtasen valokuvanäyttely29.6.2022 19:46:05 EEST | Tiedote

Toivotamme median edustajat vierailemaan ennakkoon Tampere-talon kahdessa kesänäyttelyssä torstaina 30. kesäkuuta klo 13. Unofficial Galaxies -näyttelyssä tutustutaan Tähtien sota -fanimaailmasta tuttuihin keräilyesineisiin, rekvisiittaan, pukuihin ja harvinaisiin lelufiguureihin. Kesän valokuvanäyttelyssä matkataan puolestaan pitkän linjan ulkomaantoimittaja Rauli Virtasen kanssa maapallon kriisialueille aina 1970-luvun Vietnamista nykypäivän Ukrainaan asti.

Mediakutsu Tampere-talon kesänäyttelyihin: Unofficial Galaxies ja Rauli Virtanen – Saigonista Kiovaan 1972–202227.6.2022 17:13:17 EEST | Tiedote

Toivotamme median edustajat vierailemaan ennakkoon Tampere-talon kahdessa kesänäyttelyssä torstaina 30. kesäkuuta klo 13. Unofficial Galaxies -näyttelyssä tutustutaan Tähtien sota -fanimaailmasta tuttuihin keräilyesineisiin, rekvisiittaan, pukuihin ja harvinaisiin lelufiguureihin. Kesän valokuvanäyttelyssä matkataan puolestaan pitkän linjan ulkomaantoimittaja Rauli Virtasen kanssa maapallon kriisialueille aina 1970-luvun Vietnamista nykypäivän Ukrainaan asti.

Kesäkuun alun Tampere Chamber Music -festivaali loi musiikilla hyvinvointia – tapahtuman keskiössä olivat lapset ja nuoret17.6.2022 15:06:00 EEST | Tiedote

Jo toistamiseen pandemian vuoksi siirtynyt Tampere Chamber Music -festivaali toteutui kesäkuun alussa kuudennen kerran. Festivaali sisälsi konsertteja, luentoja, kamarimusiikin mestarikursseja ja työpajoja sekä ohjelmaa koko perheelle, kuten näytelmäkirjailija Laura Ruohosen satukonsertin sekä Satu Silvon ja Tampere Chamber Musicin muusikoiden kuvakirjakonsertin Muumimuseossa. Uutena avauksena festivaalilla järjestettiin myös G Livelabin kanssa tuotettu menestyksekäs klubi-ilta.

Perinteinen Puistokonsertti soi elokuussa Tampereen Sorsapuistossa – solistina loistaa baritoni Ville Rusanen10.6.2022 12:08:22 EEST | Tiedote

Tampere Filharmonia, Tampere-talo ja Tampereen Sähkölaitos järjestävät loppukesän perinteisen Puistokonsertin Tampereen Sorsapuistossa lauantaina 6. elokuuta. Maksuton koko perheen konsertti on tavannut kerätä tuhansia ihmisiä nauttimaan sinfoniaorkesterin soinnista rennosti omalta viltiltä käsin. Tampere Filharmoniaa johtaa ylikapellimestari Santtu-Matias Rouvali, ja solistina loistaa baritoni Ville Rusanen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme