Viisas Elämä Oy

Kutsu ja tiedote: Modernien munkkien matkassa -uutuuskirja paljastaa: Tästä on rauha kaukana!

Jaa

Espoolaisen perheenäidin, intohimoisen itsensä ruoppaajan ja kotimystikon sisäisen rauhan etsintä vei hänet meditoivien munkkien retriittikeskukseen tutkimaan, olisiko hänestä moderniksi munkiksi. Sanna Vaara sai huomata, että retriitit vievät mielenrauhan, mutta antavat tilalle jotain pysyvämpää.

Sanna Vaara
Sanna Vaara

”Nämä lepolomat ovat visiittejä mielen helvetissä. Ensin kärvistellään lieskoissa, sitten maistetaan ehkä tippa tai kaksi taivaallista nektaria. Tämä on kuin Big Brother ilman viinaa, tupakkaa ja seksiä. Tervetuloa tutkimusmatkalle itseesi.”

Modernien munkkien matkassa - Hillitön henkinen elämäni (Viisas Elämä 2019) kuvaa rujon itsensä kaivelun ja pärskäyttävän huumorin keinoin syvällistä totuuden etsintää tarjoten vertaistukea turhautuneille mielenrauhan tavoittelijoille. Samalla sivutaan henkiseen polkuun liittyviä haasteita. Opettajien palvonta, kuumottavan pitkät halaamis-sessiot ja ilmavaivoja aiheuttavat ruokavaliot saavat osansa.

Sanna Vaara (s. 1974) on kirja-alan monityöläinen, kirjailija, kolumnisti, kolmen pojan äiti ja sanataidetta suoltava Räppäri VAARA. Hänen esikoisteoksensa Maa kutsuu! (Sammakko 2016) on mielen hulluutta ja hauskuutta kuvaavan autofiktiivisen trilogian ensimmäinen osa. Modernien munkkien matkassa on itsenäinen jatko-osa.

Tervetuloa kirjan julkistamistilaisuuteen 14.8.2019 keskiviikkona klo 18 Boknäsin liikkeeseen Mannerheimintie 72, Helsinki.

kirjailijan esittelyvideo

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot, arvostelukappaleet ja haastattelupyynnöt:
Viisas Elämä
tiedotus +358 4498 03071
tiedotus@viisaselama.fi

Kuvat

Sanna Vaara
Sanna Vaara
Lataa
Modernien munkkien matkassa -Hillitön henkinen elämäni, kansi.
Modernien munkkien matkassa -Hillitön henkinen elämäni, kansi.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Viisas Elämä Oy
Viisas Elämä Oy
Mekaanikonkatu 19 A
00880 HELSINKI

http://www.viisaselama.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Täydentävät hoidot -kirja tuo kaivattuja näkökulmia kiisteltyyn aiheeseen27.11.2019 10:26:51 EETTiedote

Täydentävät hoidot on Pauliina Aarvan moninäkökulmainen tietokirja täydentävistä ja vaihtoehtoisista hoidoista. Se esittelee, mitä tutkimusten perusteella tiedetään hoitojen hyödyistä ja haitoista sekä kuinka yleistä niiden käyttö on väestön keskuudessa ja terveydenhuollossa. Teos valaisee alan lainsäädäntöä ja sen tarpeesta käytyä keskustelua Suomessa ja erityisesti Pohjoismaissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme