Tampereen Sähkölaitos Oy

KUTSU: Jätteenpolton hiilidioksidipäästöt hyötykäyttöön, kun Ren-Gasin vetypolttoaineiden tuotantoverkosto laajenee Tampereelle

Jaa

Merkittävä vetytalouden investointi pienentää entisestään tamperelaisen kaukolämmön CO2-päästöjä.

Mediatilaisuus Tampereella

Aika                    torstai 17.2.2022 klo 11.00

Paikka                Tammervoima Oy, Hyötyvoimankuja 1, 33680 Tampere

Aihe                    Tampereelle suunnitellaan uusiutuvaa metaania ja vihreää vetyä tuottavaa laitosta

Tamperelaisen kaukolämmön hiilidioksidioksidipäästöt ovat jälleen pienentymässä merkittävästi. Suunnitellun laitosinvestoinnin ansiosta Tammervoiman hiilidioksidipäästöjä pystytään ottamaan talteen ja käyttämään hyödyksi sekä samalla saadaan merkittävä määrä uutta hukkalämpöä tamperelaisen kaukolämmön lähteeksi.

Asiaa esittelevät medialle Nordic Ren-Gasin markkinakehitysjohtaja Matti Rautkivi, toimitusjohtaja Saara Kujala sekä Tampereen Sähkölaitos Oy:n toimitusjohtaja Jussi Laitinen.

Tervetuloa paikan päälle tai kuulolle Teamsillä!

Linkki: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Lisäohjeita saat tarvittaessa Tammervoiman toimitusjohtajalta Mika Pekkiseltä (mika.pekkinen@sahkolaitos.fi, puh. 050 599 4300).

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Tampereen Sähkölaitos Oy
Tampereen Sähkölaitos Oy
Voimakatu 17
33100 Tampere

0206303000http://www.sahkolaitos.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampereen Sähkölaitos Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme