Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Kutsu: Kanneltalon tulevista kantaesityksistä esimakuja!

Jaa

Kanneltalon syyskauden avajaisissa 28.8.2019 klo 15.30–17 nähdään otteita syksyn kantaesityksistä ja nautitaan kahvilan tarjoiluista. Paikalla on Kanneltalon edustajia sekä esitysten tuottajia, esiintyjiä ja ohjaajia. Medialla on mahdollisuus haastatella kantateosten tekijöitä tapahtumassa. Mitä herkkuja löytyykään? Tule katsomaan.

Jonna Järnefelt, Yli rajan. Kuva: Jouni Harala
Jonna Järnefelt, Yli rajan. Kuva: Jouni Harala

Kanneltalon syyskauden 2019 kantaesitykset ovat:


Jonna Järnefelt & Jukka Nylund: Yli rajan

Musiikkiesityksessä henkilökohtaista ja suoraa tulkintaa rajojen ylityksestä, suorittamisesta, läheisriippuvuudesta ja luopumisesta.
Ensi-ilta pe 27.9. klo 19 
esitykset la 28.9., ti 1.10., ke 23.10. klo 19 ja ti 8.10. klo 14

Myllyteatteri: Viisi tapaa olla vapaa

Myllyteatterin persoonallisella kieliopilla toteutettu esitys ei tarjoa oikotietä onneen tai parempaan elämään, mutta se etsii ja kysyy. Ja sen myötä nauraa, nauttii, muistelee, suree ja hekumoi.
Ensi-ilta ke 6.11. klo 19 
esitykset to 7.11. – ti 12.11. klo 19

Kaisa-Liisa Logrén ja Niina Miettinen – konsepti, Jaakko Kiljunen, Kaisa Niemi, Jarkko Nyman ja Hanna Raiskinmäki – näyttämöllä, Niina Miettinen – käsikirjoitus, Kaisa-Liisa Logrén – ohjaus

Chydenius, Turunen, Siivonen: Hämärätunnin Romeo

Kirjailija Heikki Turusen teoksiin perustuva monologi saattaa yhteen kaksi oman polvensa merkittävintä taiteilijaa, Turusen ja Kaj Chydeniuksen.
Ensi-ilta pe 29.11. klo 19
esitykset la 30.11. ja to 5.12. klo 14, ti 3.12. ja ke 4.12. klo 19

Tatu Siivonen – roolissa, Samuli Reunanen – ohjaus, Heikki Turunen – tekstit, Antti J. Heikkinen – käsikirjoitus, Kaj Chydenius – musiikki, Eeppi Ursin, Arja Paju ja Oskari Lehtonen – lavalla

Willman Dance Company: Keisarinnan uudet vaatteet

Tuoretta, huumorin ryydittämää ja kulutusjuhlaan kantaaottavaa tanssiteatteria lapsille.
Ensi-ilta to 21.11. klo 18
esitykset pe 22.11. klo 18, la 23.11. ja su 24.11. klo 15

Marjaterttu Willman – koreografia ja konsepti, Jonna Aaltonen, Jenna Broas, Emmi Pennanen, Heidi Lehtoranta, Heidi Tiainen – tanssi

Tervetuloa!

Ilmoittautumiset kauden avajaisiin ja tiedustelut ma 26.8. mennessä: 

tiina.laukkanen@hel.fi, p. 040 176 9173

Tarjolla kulttuurin elämyksiä Kanneltalossa – tule nauttimaan! Ystävällisin terveisin Kanneltalon väki

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kanneltalon kulttuurituottaja Tiina Laukkanen
tiina.laukkanen@hel.fi
040 176 9173, 09 310 37841, http://www.kanneltalo.fi/yhteystiedot

Viestintäsuunnittelija Irene Salama
irene.salama@hel.fi
0400 293376, 09 310 80825
Helsingin kaupunki, Kulttuuri ja vapaa-aika, Viestintä- ja markkinointi

Kuvat

Jonna Järnefelt, Yli rajan. Kuva: Jouni Harala
Jonna Järnefelt, Yli rajan. Kuva: Jouni Harala
Lataa
Jonna Järnefelt, Yli rajan. Kuva: Jouni Harala
Jonna Järnefelt, Yli rajan. Kuva: Jouni Harala
Lataa
Myllyteatteri: Viisi tapaa olla vapaa. Kuva: Cvijeta Miljak
Myllyteatteri: Viisi tapaa olla vapaa. Kuva: Cvijeta Miljak
Lataa
Chydenius, Turunen, Siivonen: Hämärätunnin Romeo. Työryhmä. Kuva: Lauri Laukkanen
Chydenius, Turunen, Siivonen: Hämärätunnin Romeo. Työryhmä. Kuva: Lauri Laukkanen
Lataa
Näyttämöllä Tatu Siivonen. Chydenius, Turunen, Siivonen: Hämärätunnin Romeo. Kuva: Lauri Laukkanen
Näyttämöllä Tatu Siivonen. Chydenius, Turunen, Siivonen: Hämärätunnin Romeo. Kuva: Lauri Laukkanen
Lataa
Willman Dance Company: Keisarinnan uudet vaatteet. Kuva: Minna Kleemola
Willman Dance Company: Keisarinnan uudet vaatteet. Kuva: Minna Kleemola
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kanneltalo on teatteri- ja konserttitalo, joka sijaitsee Kannelmäen juna-aseman kupeessa, 13 minuutin junamatkan päässä Helsingin päärautatieasemalta.

kanneltalo.fi
Kanneltalo Facebookissa
Kanneltalo Instagramissa

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso. Kanneltalo kuuluu kulttuurin palvelukokonaisuuteen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

The Inaugural Helsinki Biennial 2020 Announces Preview List of Artists and Title: The Same Sea23.10.2019 11:00:00 EESTPress release

Entitled The Same Sea, the inaugural edition of the Helsinki Biennial 2020 will reflect on the notion of interdependence: every action and thing is connected, and supports the whole. Curated by Pirkko Siitari, Head of Exhibitions at HAM Helsinki Art Museum and Taru Tappola, HAM’s Head of Public Art, the biennial will bring together around 35 leading Finnish and international artists and groups of artists.

Uudet liikkumisen suositukset vahvistavat Helsingin liikkumisohjelman ydinviestiä – jokainen askel kannattaa21.10.2019 12:04:18 EESTTiedote

Aikuisväestön liikuntasuosituksista siirryttiin liikkumisen suosituksen aikakauteen maanantaina 21.10.2019 keskustakirjasto Oodissa. Uudet suositukset korostavat kevyen arkiliikkumisen ja istumisen tauottamisen merkitystä. Helsingin liikkumisohjelmassa on kyetty reagoimaan liikkumisen suosituksiin etukenossa. Tämän on tehnyt mahdolliseksi toimiva yhteistyö tutkijoiden, muun muassa suositukset laatineen UKK-instituutin kanssa. Liikkumisohjelmassa kaupunkilaisten tietoisuutta lisätään, liikkumista suosivaa infraa rakennetaan ja arjen toimintaympäristöjä kehitetään kaiken ikäisiä helsinkiläisiä koskien.

Helsingforsbiennalen 2020 offentliggör de första konstnärerna21.10.2019 09:00:00 EESTTiedote

Det centrala temat för Helsingforsbiennalen 2020 är ömsesidigt beroende: varje handling påverkar en annan handling och skapar en helhet. I Helsingforsbiennalen på Skanslandet deltar ca 35 internationella konstnärer eller konstnärsgrupper från Finland och övriga världen. ”Helsingforsbiennalens läge är unikt, och vi är glada över att ca 80 procent av konstverken är helt nya”, konstaterar huvudkuratorerna Pirkko Siitari och Taru Tappola.

Helsinki Biennaali 2020 julkistaa ensimmäiset taiteilijansa21.10.2019 09:00:00 EESTTiedote

Vuoden 2020 Helsinki Biennaalin kantava ajatus on keskinäinen riippuvuus: jokainen asia ja teko vaikuttaa toiseen ja kannattelee kokonaisuutta. Vallisaareen sijoittuva Helsinki Biennaali esittelee yhteensä noin 35 kansainvälistä taiteilijaa tai taiteilijaryhmää sekä Suomesta että maailmalta. ”Helsinki Biennaalin sijainti on ainutlaatuinen ja iloitsemme siitä, että noin 80 prosenttia teoksista on täysin uusia”, toteavat pääkuraattorit Pirkko Siitari ja Taru Tappola.

Helsingin kirjastoissa pääsee tutustumaan uusiin musiikkisisältöihin ja kokeilemaan musiikin tekemistä21.10.2019 08:41:14 EESTTiedote

Helsingin kaupunginkirjastossa on käynnistynyt lokakuussa Opi musiikin tuntijaksi, taitajaksi, kokijaksi! -hanke, jonka aikana kaupunkilaisten on mahdollista tutustua uusiin musiikkisisältöihin sekä kokeilla, miltä musiikin tekeminen tuntuu. Hanke kestää vuoden 2020 loppuun asti. Myös kirjastojen henkilökunta saa hankkeen aikana koulutuksen avulla musiikkipedagogisia valmiuksia ja osaamista avata entistäkin paremmin kirjaston musiikkikokoelmia ja -palveluja asiakkaille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme