Etelä-Savon kauppakamariEtelä-Savon kauppakamari

Kutsu: Kaupan- ja palvelualan pääjohtajia Mikkelissä 28.8.2018

Jaa

Tervetuloa Etelä-Savon kauppakamarin Kaupan- ja palvelualanvaliokunnan kesäpäivään, jossa kuullaan alan tulevaisuuden näkymiä.

Tilaisuuden tiedot:

Aika: tiistai 28.8.2018 klo 11.00-15.00

Paikka: Original Sokos Hotel Vaakuna, auditorio, Porrassalmenkatu 9, Mikkeli

Puheenvuorot:

S-ryhmä kaupan murroksessa
Pääjohtaja, vuorineuvos Taavi Heikkilä, SOK

Mara toimialan keskeiset muutosvoimat ja tulevaisuuden haasteet
Toimitusjohtaja Timo Lappi, Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry

Miten Alko kehittää toimintaansa asiakaslähtöisesti?
Toimitusjohtaja Leena Laitinen, Alko

Pyydämme median edustajilta ennakkoilmoittautumista tiistaihin 21.8. mennessä osoitteeseen tiina.ylonen@chamber.fi

Tilaisuuden pääyhteistyökumppanina Osuuskauppa Suur-Savo.

Yhteyshenkilöt

Etelä-Savon kauppakamari
Kaupan- ja palvelualanvaliokunta
Puheenjohtaja Markus Vesterinen, 044 799 5577
Sihteeri Tiina Ylönen, 044 732 1180

Osuuskauppa Suur-Savo
Kauppaneuvos, toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen, 0500 553 765

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Etelä-Savon kauppakamari
Maaherrankatu 14
50100 Mikkeli

http://www.eskauppakamari.fi/

Etelä-Savon kauppakamari on merkittävä alueellinen vaikuttaja ja yritysten edunvalvoja. Me edustamme kattavasti alueen elinkeinoelämää, sillä meillä on useampi sata yritysjäsentä sekä alueen kuntia/kaupunkeja sekä useita yhteisöjä jäseninä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Etelä-Savon kauppakamari

Kauppakamarille uusi puheenjohtaja ja hallitus vuodelle 20219.12.2020 13:42:15 EET | Tiedote

Etelä-Savon kauppakamarin syykokouksessa, 9.12.2020, vahvistettiin kauppakamarin hallitus vuodelle 2021. Uutena kauppakamarin puheenjohtajana aloittaa toimitusjohtaja Jari Suomalainen, Sahakuutio Oy:stä Kerimäeltä. Varapuheenjohtajina toimivat Mikkelistä toimitusjohtaja Markus Tykkyläinen, Suur-Savon Sähkö Oy, Savonlinnasta toimitusjohtaja Ari Hämäläinen, Norelco Oy ja Pieksämäeltä toimitusjohtaja Satu Lipsanen Lipa-Betoni Oy. Varapuheenjohtajat ovat myös kauppakamariosastojen puheenjohtajia alueillaan.

Etelä-Savon yrityksille EU:n kestävän kasvun ohjelma on tärkeä mahdollisuus - tuki- ja hankeosaamisen vajeet voivat vaarantaa tukien hyödyntämisen17.11.2020 10:51:03 EET | Tiedote

Etelä-Savon kauppakamarin Teollisuusvaliokunnan jäsenyrityksiä korona on kohdellut hyvin eri tavoin, riippuen liiketoiminta-alueesta. Osalla yrityksistä liikevaihto sekä tilauskanta ovat jopa kasvussa, kun taas joillakin toimialoilla korona on pudottanut rankasti liiketoiminnan laajuutta sekä kannattavuutta.

Syyskokoustiedote: Etelä-Savosta nopeiden tietoverkkojen kärkimaakunta12.12.2019 13:41:26 EET | Tiedote

Tietoverkkoyhteyksien merkitys liiketoiminnassa ja kuntien kilpailukykytekijänä kasvaa rajusti tulevina vuosina. Käytännössä kaikilla toimialoilla tämä kysymys on toiminnan edellytysten kannalta ratkaiseva. 5G verkot ja nopeat valokuituyhteydet nousevat välttämättömyydeksi tulevina vuosina. Jotta Etelä-Savo pystyy ylläpitämään kilpailukykyä ja vetovoimaa ja suhteessa muihin alueisiin, on nopeasti tehtävä kattavia toimintasuunnitelmia ja konkreettisia toimenpiteitä nopeiden verkkojen peittävyyden edistämiseksi. Jälkeen muista alueista ei voi missään olosuhteissa jäädä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme