Kempower Oyj

Kutsu Kempowerin sijoittajatapaamiseen 13.4.2022

Jaa
Kempower Oyj järjestää varsinaisen yhtiökokouksensa jälkeen sijoittajatapaamisen, jossa yhtiön johto antaa yleiskatsauksen liiketoiminnasta.

Kempower Oyj järjestää varsinaisen yhtiökokouksensa jälkeen sijoittajatapaamisen, jossa yhtiön johto antaa yleiskatsauksen liiketoiminnasta.

Tilaisuudessa Kempowerin johto vastaa myös edellä mainittuihin aiheisiin liittyviin kysymyksiin. Kysymyksiä voi esittää sijoittajakokouksen aikana tai ennen sijoittajakokousta sähköpostitse osoitteessa investors@kempower.com.

Sijoittajakokous pidetään englanniksi, ja kysymyksiä voi esittää joko suomeksi tai englanniksi. Sijoittajakokous ei ole osa varsinaista yhtiökokousta, näin ollen osakeyhtiölain 5 luvun 25 §:ssä tarkoitetut kysymykset on esitettävä ennen varsinaista yhtiökokousta Kempowerin vuoden 2022 yhtiökokouskutsussa kuvatulla tavalla.

Pyydämme osallistujia valitsemaan osallistumisensa fyysisesti tai verkossa. Fyysinen tapahtuma järjestetään Miltton-Housessa (Sörnäisten rantatie 15, 00530 Helsinki).

Osallistujia, jotka tulevat paikan päälle pyydetään rekisteröitymään 8. huhtikuuta 2022 mennessä TÄMÄN LINKIN kautta.

Tilaisuuden ohjelma, webcast-lähetyksen linkki ja presentaatiomateriaalit ovat nähtävillä yhtiön verkkosivulla osoitteessa: https://investors.kempower.com/

Yhtiö pidättää oikeuden rajoittaa fyysiseen sijoittajakokoukseen osallistuvien henkilöiden määrää, jos koronavirustilanne ja osallistujien terveys ja turvallisuus sitä edellyttävät.

Tervetuloa!

Lisätietoa:

Kempower, sijoittajasuhteet

Jukka Kainulainen, talousjohtaja, Kempower
jukka.kainulainen@kempower.com, puh. 029 0021900


Kempower, media

Paula Savonen, viestintäjohtaja, Kempower
paula.savonen@kempower.com, puh. +358 400 343 851

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Kempower Oyj
Kempower Oyj
Ala-Okeroistentie 29
FI-15700 Lahti

http://www.kempower.com

Kempower lyhyesti:

Kempower suunnittelee ja valmistaa DC-tasavirtapikalatausratkaisuja sähköajoneuvoille ja sähkökäyttöisille koneille. Olemme omistautuneita sähköajoneuvojen harrastajia, joilla on syvä ymmärrys latausmarkkinasta ja käytännönläheinen asenne tekemiseen. Tuotekehityksen ja tuotannon juuret ovat Suomessa, ja suurin osa materiaaleistamme ja komponenteistamme hankitaan paikallisesti. Palvelemme kaikkia sähköajoneuvoja henkilöautoista ja hyötyajoneuvoista kaivoskoneisiin, veneisiin ja moottoriurheiluun. Kemppi Groupin 70 vuoden kokemus DC-virtalähteiden kehittämisestä asettaa korkeat laatuvaatimukset tuotesuunnittelullemme ja käyttäjäkokemuksen kehittämiselle. Kempower on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla.  www.kempower.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kempower Oyj

Kempower’s new EV charger production facility to be located in Durham, North Carolina, USA28.2.2023 09:00:00 EET | Press release

Kempower, the leading Nordic DC charging technology provider headquartered in Finland, has completed the negotiations for the lease of a new EV charger manufacturing facility in Durham, North Carolina, USA. Kempower’s new EV charger facilities have more than 14,000 square meters (154,000 square feet) of space for operations. With the facilities in Durham, Kempower will double its operations space worldwide.

Kempowerin uusi tehdas pikalaturien valmistamiseen perustetaan Durhamiin, Pohjois-Carolinaan, Yhdysvaltoihin28.2.2023 09:00:00 EET | Tiedote

Johtava pohjoismainen pikalatausteknologian tarjoaja Kempoweron saanut päätökseen neuvottelut sähköajoneuvojen pikalatureiden tuotantotilojen vuokraamisesta Durhamissa, Pohjois-Carolinassa, Yhdysvalloissa. Kempowerin uudessa toimipaikassa on yli 14 000 neliömetriä tilaa eri toiminnoille. Durhamin yksikön myötä Kempower kaksinkertaistaa tuotanto- ja toimitilansa maailmanlaajuisesti. Kempower valitsi Durhamin uuden tehtaan sijaintipaikaksi Yhdysvalloissa huolellisen arvioinnin jälkeen. Valinta perustui muun muassa toimintaympäristön soveltuvuuteen teknologiateollisuudelle, osavaltion kannustimiin, vastuullisuuteen, aikavyöhykkeeseen ja ammattitaitoisen työvoiman saatavuuteen. Durham on yksi Yhdysvaltojen nopeimmin kasvavista kaupungeista. Durham-Raleighin alueella sijaitsee ResearchTriangle Park (RTP), joka on yksi Yhdysvaltojen suurimmista tutkimuskeskittymistä. Trianglen alue on erityisen vahva biotekniikan, agroteknologian, fintechin ja kvanttilaskennan aloilla. Vuonna 2022 Durham val

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme