Suomen Tekstiili & Muoti ry

Kutsu: Kurkista tulevaisuuteen, löydä innovaatiosi - Tekstiilitreffit ja Fab II -lehden julkistus

Jaa

Uudenlaiseen ajatteluun meitä haastaa HundrEDin luova johtaja ja innovaattori Saku Tuominen. Aalto-yliopiston A:space on kehittänyt kansainvälisille tekstiili- ja muotialan yrityksille huimia materiaali-innovaatioita. Halti taas hakee hakee uuden inspiraationsa kestävästä kehityksestä.

Tekstiilitreffeillä saat ensimmäisenä käsiisi myös odotetun, innovaatioihin ja tulevaisuuteen keskittyvän Fab-lehden.

Aika: Tiistai 19.9.2017 klo 13-16 (kahvia tarjolla klo 12.30 alkaen)
Paikka: Ravintola Lasipalatsi, Mannerheimintie 22-24, Helsinki

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille tekstiili-innovaatioiden tekijöille ja niistä kiinnostuneille yrityksille sekä median edustajille ja bloggareille.
Sitova ennakkoilmoittautuminen tapahtumaan torstaihin 14.9.2017 mennessä tästä linkistä.

Tekstiili- ja muotialan brändit sekä niille uusia ratkaisuja tarjoavat yritykset voivat ottaa mukaan tuotenäytteitä ja esittelymateriaalia.

Paikkoja tilaisuuteen on rajoitetusti. Tapahtuma on maksuton, mutta perumattomasta ilmoittautumisesta laskutamme 30 € kulujen kattamiseksi.

OHJELMA

Tervetuloa
Anna-Kaisa Auvinen, toimitusjohtaja, Suomen Tekstiili & Muoti ry

Key Note: Ohi harmaan kiven
Entä jos olemme ajatelleet kaiken aivan väärin?
Saku Tuominen, luova johtaja, HundrED

Case Aalto: Kansainväliset firmat innostuvat suomalaisista innovaatioista
Tiina Aarras, Colour and Material Designer in Residence, Aalto-yliopisto

Aallon A:space kutsuu yritykset yhteistyöhön. Opiskelijat ovat mukana useissa kehityshankkeissa, joissa on mm. suunniteltu innovatiivisia materiaaleja kansainvälisille yrityksille. Tiina Aarras kertoo kiinnostavimmat case-esimerkit design-projekteista yritysten kanssa.

Case Halti: Innovaatioilla kestävämpään tulevaisuuteen
Kristina Öhrnberg, Head of Operations, Halti Oy

Halti hakee mallistojen inspiraation nykyisin laskettelurinteen sijaan Berliinistä. Sporttivaate tulee katumuotiin, mutta ulkonäkö ei yksin riitä. Uudet innovaatiot ja kestävä kehitys ovat Haltin tuotekehityksen keskiössä.

Alustusten jälkeen on aikaa keskustelulle, verkostoitumiselle ja yritysten tuotteisiin tutustumiselle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Tekstiili & Muoti ry
Suomen Tekstiili & Muoti ry
Eteläranta 10
00130 Helsinki

http://www.stjm.fi

Suomen Tekstiili & Muoti ry on tekstiili-, vaate- ja muotialan yritysten järjestö. Huolehdimme siitä, että yrityksillä on kannustava toimintaympäristö ja mahdollisuuksia kasvaa, kansainvälistyä ja menestyä. Olemme alan vahva vaikuttaja ja työmarkkinajärjestö. Autamme jäsenyrityksiä työelämään ja liiketoimintaan liittyvissä kysymyksissä. Jäsenyritystemme tuotteita ovat mm. vaatteet, kodintekstiilit, sairaalatekstiilit, tekniset tekstiilit sekä kuitukankaat ja teollisuustekstiilit. www.stjm.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Tekstiili & Muoti ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme