Juustoportti Oy

Kutsu lehdistötilaisuuteen: Juustoportista Euroopan ensimmäinen Welfare Quality -valvottu hyvinvointimeijeri

Jaa

Juustoportin Vapaan Lehmän maito on ensimmäisenä Euroopassa edistyneen tason Welfare Quality-maitoa.

Welfare Quality (WQ) on maailmanlaajuinen eläinten hyvinvointia mittaava järjestelmä,

joka perustuu vahvaan tieteelliseen näyttöön. Sen kehittivät yhteistyössä kymmenet eurooppalaiset ja eteläamerikkalaiset instituutit ja yliopistot. Mittaristo toimii koko eläintuotantoketjussa, niin naudoille, sioille kuin siipikarjalle.

Tule kuulemaan lisää Welfare Quality -merkintäjärjestelmästä ja Juustoportin kuulumisista. Kerromme mm. Kantar TNS tutkimuksesta, jonka mukaan tuotantoeläinten hyvinvointi nousee jopa ruoan terveellisyyden edelle tietyissä kuluttajaryhmissä. Paikalla ovat sertifioitu Welfare Quality -auditoija Essi Wallenius ja Juustoportin toimitusjohtaja Timo Keski-Kasari.

Samalla voit tutustua Elma-messujen monipuoliseen tarjontaan. Tilaa lippu Sinulle ja seuralaisellesi osoitteesta http://juustoportti.fi/ilmoittaudu_messuille

Aika: Perjantai 10.11.2017 klo 12.00

Paikka: Elma-messut, Messukeskus, Messuaukio 1, tila 215, Helsinki

Tilaisuus lähetetään myös live-lähetyksenä, jota voit seurata seuraavasta linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=hx1oPPBXo9U

Yhteyshenkilöt

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Tuoteryhmäassistentti
Kati Jokiaho
kati.jokiaho@juustoportti.fi
puh. +358 44 7938065

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Juustoportti on jalasjärveläinen meijeri, joka on kasvanut viidessäkymmenessä vuodessa pienestä maatilajuustolasta noin 200 henkeä työllistäväksi yritykseksi. Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan lisäksi kahvila-ravintolat Jalasjärvellä, Mäntsälässä ja Kärsämäellä, sekä ruokatuotteita valmistava Kasvis Galleria Kuopiossa. Juustoportti on tuotantotekniikaltaan Suomen moderneimpia meijereitä, ja se on maailmalla palkittu kypsytetyistä juustoistaan. Suomessa Juustoportti on saanut tunnustusta useasti esimerkiksi hyvänä työnantajana ja perinteisen meijerialan rajojen rikkojana. Juustoportti on jo parinkymmenen vuoden ajan luonut joka kuukausi yhden uuden, pysyvän työpaikan.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Juustoportti Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme