HSL Helsingin seudun liikenne

Kutsu: Liikkumistarpeiden muutokset haastavat myös HSL:ää muuttumaan - HSL julkistaa uuden strategiansa 2022-2025

Jaa

Tervetuloa HSL:n strategian infotilaisuuteen tiistaina 14.12. klo 14.30

Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä HSL on koronapandemian jälkeisessä maailmassa ennenkokemattomassa tilanteessa. Työelämän muutosten myötä myös työ- ja vapaa-ajan matkat ovat rajussa muutoksessa. HSL:n uusi strategia luo pohjaa sille, että joukkoliikenne säilyttää edelleen merkittävän asemansa Helsingin seudun elinvoimaisuuden ja kasvun turvaajana. Mutta muutos haastaa HSL:ää myös luomaan nahkansa ja uudistumaan 2020-luvun tarpeisiin.

Katsaus strategiatyöhön, HSL:n hallituksen puheenjohtaja Matias Pajula 

Strategia ja vuorovaikutus, HSL:n hallituksen varapuheenjohtaja Pekka Sauri

Strategian esittelee HSL:n toimitusjohtaja Mika Nykänen 

Tilaisuus kysymyksille ja haastatteluille

Aika: tiistai 14.12. klo 14.30

Paikka: Opastinsilta 6A J

Infoon on mahdollista osallistua myös teamsin välityksellä. Toimitamme linkin ilmoittautuneille tiistaina 14.12. ennen tilaisuutta.

Ilmoittautumiset ja haastattelupyynnöt tiistaina 14.12. klo 10 mennessä viestintäpäällikkö Sari kotikankaalle sähköpostitse sari.kotikangas@hsl.fi, puh. 045 657 5767

Lämpimästi tervetuloa!

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 390 työntekijää ja liikevaihto noin 700 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain yli 370 miljoonaa matkaa, mikä on 66 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

HSL:n suositteluindeksi ennätyslukemissa: Korona ei huoleta enää joukkoliikennematkustajia isosti 13.7.2022 10:52:16 EEST | Tiedote

Kesäkuussa HSL:n NPS-luku eli suositteluindeksi oli 38, mikä vastaa hyvää tulosta, ja on jälleen ennätyskorkea lukema. Suosittelijoiden osuus kaikista vastaajista oli 52 prosenttia ja arvostelijoiden osuus 14 prosenttia. Suositteluhalukkuus oli suurinta Espoon ja Kauniaisten B-vyöhykkeellä ja Helsingin B-vyöhykkeellä. Koronatartunnalle altistuminen ei huoleta enää suuresti joukkoliikennematkustajia. Myös viikossa tehtävien etätyöpäivien määrä on kääntynyt laskuun.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme