Kustannusosakeyhtiö OtavaKustannusosakeyhtiö OtavaKustannusosakeyhtiö Otava

KUTSU: Like-Karisto-AtenaLIVE ti 17.8. klo 13 – Esittelyssä koskettavia tarinoita ja järisyttävää lähihistoriaa

Jaa

Liken, Kariston ja Atenan syyspressissä on tarjolla runsas kattaus näkökulmia transsukupuolisuudesta, naisten välisestä ja monikulttuurisesta rakkaudesta, painavaa historiaa mm. ristiretkistä ja Suomen tasavallan ensiaskeleista sekä Reino Helismaan elämästä. Olet lämpimästi tervetullut kuulemaan kirjauutuuksistamme!

Tietokirjallisuus:

Timo Kalevi Forss: HELISMAA 

Mikko Knuuttila: SUURI HARPPAUS HUIPULLE – Kiinan tie urheilun supervallaksi

Aleksi Peura: RISTIRETKET

Markkanen & Virtanen: WIVI JA HANNA – Arkkitehdin ja kauppaneuvoksen yhteiset vuodet

Heidi Ruotsalainen: SALATUN TIEDON TUOTTAJAT – Suomen sotilasasiamiesten tiedustelutoiminta 1918–1939

Miika Siironen: PELON JA UHMAN VUODET – Suomen tasavallan synty 1918–1922

Rauhamaa & Kukkonen: SE ALKOI JOUTSENESTA – Sata vuotta arkea ja unelmia Kansallisbaletissa

Kaunokirjallisuus: 

Rosa Liksom: VÄYLÄ

Hanna-Riikka Kuisma: SYYLLINEN

Miska Karhu: NIMENI ON ALEX

Anu Joenpolvi: POUTAA JA PERUNANKUKKIA

Katja Keisala: KUUBALAINEN SERENADI UNELMOIVILLE NAISILLE

Mikä: Liken, Kariston & Atenan syyspressi

Milloin: Tiistaina 17.8.2021 klo 13.

Missä: Zoom-webinaari

Ilmoittaudu pressiin tästä. 
Saat linkin webinaariin. Jos linkkiä ei tule, kannattaa tarkistaa roskapostikansio.

Tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Elastinen, Timo Pieni Huijaus ja Jaakko Manninen julkaisevat lastenkirjan: Bex ja luovuuden lähde opettaa riimittelyn salat24.9.2021 11:10:57 EEST | Tiedote

Kun ei tapahdu mitään, voi tapahtua mitä vain! Bex ja luovuuden lähde on ainutlaatuinen kuvakirja, joka tutustuttaa lapset hiphopin moniulotteiseen maailmaan. Musiikkipiireissä jo vuosia sitten tutustunut tekijäkolmikko haluaa kasvattaa uutta sukupolvea itselleen rakkaan kulttuurin pariin. Kirja rohkaisee tottumattomampiakin sanankäyttäjiä tarttumaan tavuihin ja rustailemaan riimejä.

Tähtiviltti kokoaa yksiin kansiin rakastetuimmat suomalaiset lastenrunot yli sadalta tekijältä22.9.2021 10:00:00 EEST | Tiedote

Raikkaasti toteutetussa antologiassa Topelius kohtaa Mariskan, kun tutut klassikot ja kansanrunot saavat rinnalleen tuoreinta lastenlyriikkaa. Kirjassa on 659 suomalaista runoa yli sadalta kirjailijalta: sormileikkejä ja vauvaräppiä, eläinrallatuksia, rakkausriimejä, numeroloruja, aaveaakkosia ja luurankopolkkaa. Juhlistaakseen uutta Tähtiviltti-kokoelmaa Kustannusosakeyhtiö Otava lahjoittaa yhdessä Lukukeskuksen Lue lapselle -hankkeen kanssa suomalaisille päiväkodeille 500 Tähtiviltti-kirjan sisältävää Tähtiviltti-lukukassia.

Mauri Kunnas palaa Koirien Kalevalan maisemiin – Kuka kaappasi auringon? kertoo ahneudesta ja luonnonvoimien pysäyttämättömyydestä17.9.2021 09:30:00 EEST | Tiedote

Väinölässä nautitaan kultaisen auringon loisteesta ja puhtaasta luonnosta. Mutta Pohjolan loputtoman ahne Louhi keksii: entäpä jos auringon takoisikin kultakolikoiksi? Kalevelasta tuttu tarina auringon ryöstöstä saa Mauri Kunnaksen käsittelyssä omat koiramaiset käänteensä, jotka kiehtovat ja ihastuttavat kaikenikäisiä. Tule mukaan Suomalaisen Kirjakahvilaan kuulemaan, kun Kunnas kertoo uutuuskirjastaan perjantaina 24.9. klo 14.

Täältä tulee Alfie, kissa, joka mullistaa koko naapuruston arjen – Rachel Wellsin hurmaava sarja ihmisten ongelmia ratkovasta kissasta alkaa16.9.2021 12:30:00 EEST | Tiedote

Alfie – kissa kynnyksellä on tarina kodittomaksi jääneestä kissasta, joka löytää uudeksi kodikseen kokonaisen naapuruston. Samalla herkuille ja hellinnälle perso kehrääjä auttaa kotikatunsa asukkaita löytämään seuraa toisistaan. Sunday Timesin bestselleriksi ja hyvän mielen hitiksi muodostunut Alfie-sarja valloittaa nyt suomalaiset kissafanit.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme