Helsingin seudun kauppakamari

Kutsu: LÖYDÄ KILPAILUETUSI – käsikirja strategian ja brändin kehittämiseen

Jaa

Kilpailuetua ei voi googlettaa, se pitää löytää ja luoda. Kaikki muu tieto on saatavilla netissä, mutta kilpailuetu on jokaisen yrityksen löydettävä itse ja valjastettava omaksi voimavaraksi. Löydä kilpailuetu ™ -työkalupakki antaa keinot, joilla opit erottautumaan kilpailijoista.

Tietokirjailija, yrittäjä ja liikkeenjohdon konsultti Markku Vierula haluaa kannustaa uudella teoksellaan Löydä kilpailuetusi suomalaisia yrityksiä uudistumaan radikaalisti ja löytämään ne ainekset, joilla yritys menestyy. Kirjassa tarjolla on kansainvälisestikin ainutlaatuinen Löydä kilpailuetu ™ -työkalupakki, joka auttaa yrityksiä kilpailuedun löytämisessä ja luomisessa. Lisäksi käytännönläheisessä teoksessa esitellään supisuomalaisia yrityksiä ja heidän kilpailuetujaan. Kirjassa kilpailuetu nivotaan osaksi strategiaa ja yrityksen brändiä käytännönläheisellä tavalla. Teos on suunnattu erityisesti pk-yrityksille, vaikka ajatus kilpailuedun kehittämisestä koskee kaikkia yrityksiä unohtamatta kuntia ja julkishallinnon organisaatioita.

Julkistamistilaisuuden alussa Vierula kertoo, miten yrityksen on mahdollista tunnistaa oma kilpailuetunsa. Tämän jälkeen tuottaja Taina Parviainen haastattelee Vierulaa kirjan syntyvaiheista, valikoituneista esimerkkiyrityksistä ja työkalupakin hyödyntämisestä. 

Osallistujien on mahdollista lähettää chatin kautta kysymyksiä ja osallistua keskusteluun.

Julkistamistilaisuus pe 20.8. klo 14.00–15.30

Tervetuloa mukaan Löydä kilpailuetusi -kirjan julkistamistilaisuuteen, joka järjestetään pe 20.8. klo 14.00–15.30. Tilaisuus järjestetään striimattuna. Voit ilmoittautua mukaan Kauppakamarikaupassa!

Lisätiedot julkistamistilaisuudesta
Lisätiedot kirjasta

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Taina Parviainen, tuottaja, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 050 358 0846, taina.parviainen@chamber.fi

Katariina Suominen, myyntipäällikkö, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 045 773 32978, katariina.suominen@chamber.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun kauppakamari
Helsingin seudun kauppakamari
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

http://helsinki.chamber.fi/fi/

Kauppakamari on arvostettu ammattikirjallisuuden kustantaja, joka julkaisee vuosittain kymmeniä ajankohtaisia teoksia mm. juridiikan, johtamisen ja työsuhteen, taloushallinnon ja verotuksen aihealueilta. Muita suosittuja tuotteita ovat mm. www.kauppakamaritieto.fi, ammattilaisen ajantasainen verkkopalvelu, sekä säännöllisesti päivitettävät kansiot. 

www.kauppakamarikauppa.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin seudun kauppakamari

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme