Ramboll Finland Oy

Kutsu: Maailman luontopäivän tietoisku

Jaa
Miten rakentaminen ja maankäyttö vaikuttavat luontokatoon kunnissa ja kaupungeissa? Järjestämme Maailman luontopäivän kunniaksi 30 minuutin tietoiskun aiheesta perjantaina 3.3.2023 klo 8.30.
Kuva: Ramboll
Kuva: Ramboll

Rakentaminen ja maankäyttö on yksi keskeisistä luontokatoon vaikuttavista asioista kunnissa. Loppuvuodesta 2022 kuulimme tuloksia No Net Loss City -hankkeesta, jossa kunnille ja kaupungeille kehitettiin toimintamalli ja työkalu maankäytöstä syntyvien luontohaittojen hyvittämiseen. Kehitystyön tuloksena kunnilla on välineitä luontokadon pysäyttämiseen maankäytön ratkaisuilla: maankäytön nettovaikutus luontoon saadaan kääntymään negatiivisesta positiiviseksi.

Tervetuloa tietoiskuun kuulemaan, mitä No net loss -city tarkoittaa, ja kuinka Espoon kaupunki laatii tiekarttaa kokonaisheikentymättömyyden saavuttamiseksi. Lue lisää ja ilmoittaudu tietoiskuun.

Kuvat

Kuva: Ramboll
Kuva: Ramboll
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ramboll Finland Oy
Ramboll Finland Oy
Itsehallintokuja 3
02601 Espoo

http://fi.ramboll.com

Ramboll on johtava kestävien kaupunkien ja yhteiskuntien suunnittelu- ja konsultointiyritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 17 500 asiantuntijaa globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ja kestävät ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa.

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ramboll Finland Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme