Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Kutsu: Maailmantaloudessa kuohuu – neljä ajankohtaista puheenvuoroa

Jaa
Danske Bank julkaisee 4.4.2023 aamulla täysin uudistetun Nordic Outlook -raporttinsa. Raportti kattaa Suomen ja Pohjoismaiden kansantalouksien lisäksi maailmantalouden keskeisten alueiden talousennusteet.

Kutsumme median edustajat salaattilounaalle kuulemaan tutkimusjohtaja Heidi Schaumanin, pääekonomisti Pasi Kuoppamäen, pääanalyytikko Minna Kuusiston ja analyytikko Antti Ilvosen puheenvuorot talouden ajankohtaisista teemoista.

Ohjelma

11.45–12.00 Tilaisuuden aloitus
12.00–12.15 Ruotsi on Pohjoismaiden heikoin lenkki – miten näin pääsi käymään? (tutkimusjohtaja Heidi Schauman)
12.15–12.30 Terveisiä hallitusneuvottelijoille (pääekonomisti Pasi Kuoppamäki)
12.30–12.45 EKP tasapainottelee sitkeän inflaation ja rahoitusvakausriskien ristipaineessa – vieläkö korot nousevat? (pääanalyytikko Minna Kuusisto)
12.45–13.00 Yhdysvaltain talous yhä matkalla kohti taantumaa (analyytikko Antti Ilvonen
13.00–13.30 Mahdollisuus vapaalle keskustelulle ja haastatteluille

Aika: tiistai 4.4. klo 11.45–13.30

Median edustajat ovat tervetulleita paikan päälle klo 11.45 alkaen. Puheenvuorot alkavat klo 12.00.

Paikka: Danske Bank, Kasarmikatu 21 B, 2. krs

Paikkoja on rajoitetusti. Toivomme ilmoittautumisia torstaihin 30.3. klo 12 mennessä sähköpostitse lehdistöpäällikkö Topi Kanniaiselle osoitteeseen Topi.Kanniainen@danskebank.fi.

Kerrottehan ilmoittautumisen yhteydessä, tuletteko paikan päälle vai osallistutteko Teamsin kautta. Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuutta. Jos tulette paikan päälle, mainitsettehan mahdollisista erityisruokavalioista.

Nordic Outlook -raportti ja Suomen talousennustetta käsittelevä tiedote toimitetaan medialle 4.4.2023 aamulla.

Lämpimästi tervetuloa!

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Televisiokatu 1
00075 DANSKE BANK

010 546 0000https://danskebank.fi

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Danske Bank A/S, Suomen sivuliike on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Danske Bank on pohjoismainen yleispankki, jolla on vahvat alueelliset juuret ja tiivis yhteys ympäröivään maailmaan. Danske Bank -konsernin pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa, ja yhtiön osake on listattu Nasdaq Kööpenhaminassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme