Visit Naantali

Kutsu Mannerheim-monologin lehdistötilaisuuteen 31.8.

Jaa

Syksy tulee ja pidot paranevat! Alkavan syyskauden kunniaksi Visit Naantali on järjestänyt kivaa ohjelmaa saaristossa ja lähialueella. Saariston Sadonkorjuumarkkinoiden (19.9.) ja suosittujen Kummituskierrosten (lokakuu) lisäksi tuomme jälleen uutuuden, jollaista ei ole ennen nähty.

Ainutlaatuinen kulttuurielämys Maskun Louhisaaren kartanossa:


C.G.E. Mannerheim palaa syntymäkotiinsa. Eletään marraskuun 6. päivää vuonna 1944 ja sotamarsalkka Mannerheim on paennut Louhisaaren linnaan odottamaan, että hänen kyytinsä saapuisi. Pääroolissa nähdään Marskin mielenmaisemaa karismaattisesti ilmentävä näyttelijä Petri Rajala ja oivaltavasti Marskin vaiherikasta elämää syväluotaavan monologin on käsikirjoittanut Roope Lipasti.

Teoksen ohjaa Naantalin teatterin Teija Söderholm. Esitys toteutetaan autenttisessa ympäristössä Louhisaaren kartanon 3. kerroksen juhlasalissa.

Kierrokset toteutetaan 5.9., 12.9., 19.9. ja 26.9.2020 klo 15.00.

Lämpimästi tervetuloa Mannerheim-monologin lehdistötilaisuuteen Louhisaaren kartanoon

maanantaina 31.8. klo 12-13.30.

Esittelyn jälkeen lounastamme Louhisaaren Kartanokahvilassa

Mannerheimin mieliruualla eli vorschmackilla asiaankuuluvien lisukkeiden kanssa.

Tarjoilun johdosta ilmoittaudu viimeistään torstaina 27.8. sähköpostilla

tarja.rautiainen@visitnaantali.com.

Olisimme kovin iloisia, jos näkisimme sinut Louhisaaressa!

Koko Mannerheim-tiimin puolesta lämpimästi tervetuloa!

Ystävällisin terveisin

Tarja Rautiainen

p. 040 7478847

____________________________________

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Visit Naantali

STORT GEMENSAMT TURISMPROJEKT I EGENTLIGA FINLAND OCH SATAKUNTA BEVILJAS PENGAR Köpbarhet i fokus i Egentliga Finlands och Satakuntas turismorganisationers gemensamma digiprojekt19.10.2020 18:01:49 EESTTiedote

Det gemensamma och länsöverskridande projektet Finnish Archipelago 2025 – hållbar tillväxt genom digitalt produkturval samordnas i samarbete av Visit Pori, Visit Rauma, Yrityssalo, Kimitoöns kommun, Pargas stad, Visit Turku och Visit Naantali, med den sist nämnda som projektadministratör. Det deltagande områdets ihopräknade turismintäkt för år 2018 var en miljard euro och den sysselsättande effekten som turismen genererar 5470 årsverken för samma år.

Varsinais-Suomen ja Satakunnan matkailuorganisaatioiden kaupallinen digihanke; Yhteinen Finnish Archipelago 2025. Digitaalisella matkailutuotteistolla kestävää kasvua19.10.2020 13:00:00 EESTTiedote

Ylimaakunnallisen yhteishankkeen muodostavat Finnish Archipelago-konsortio, johon kuuluu Visit Pori, Visit Rauma, Yrityssalo, Kemiönsaaren kunta, Paraisten kaupunki, Visit Turku ja Visit Naantali, joka on hankkeen hallinnoija. Osallistuvien alueiden yhteenlaskettu matkailutulo oli 1 mrd.€ ja työllistävä vaikutus 5470 htv.

Artesaaniruoan mestaruutta Raisiossa tavoittelee 66 yritystä 130 tuotteella6.10.2020 13:19:10 EESTTiedote

Raisiossa lokakuun 14. – 16. päivä järjestettävään Artesaaniruoka SM 2020 -kilpailuun on ilmoittautunut 66 yritystä yli 130 tuotteella. – Kilpailu järjestetään nyt viidennen kerran ja tällä kertaa osallistujia on kaikkialta Suomesta, iloitsee Suomen Artesaaniruoka ry:n puheenjohtaja Eija Lamsijärvi. – Kaikki tuotteet ovat käyneet läpi esikarsintaseulan, jossa on tarkastettu, että ne täyttävät artesaaniruoan kriteerit. Niitä ovat mm. se, että tuote on valmistettu paikallisista raaka-aineista ilman keinotekoisia aromeja tai säilöntä- ja väriaineita. Samalla on myös varmisteltu, että tekijän kädenjälki näkyy tuotantoketjussa, Lamsijärvi jatkaa.

LUONTOKOKOUKSET SAARISTOSSA KOETAAN EDELLEEN TURVALLISIKSI3.9.2020 08:10:00 EESTTiedote

Yritystilaisuuksien varaustilanne saariston kokouskohteissa näyttää positiiviselta koronapandemiasta huolimatta, vaikkakin ryhmäkoot ovat pienentyneet. Fyysisen yhdessäolon ja tiimiytymisen merkitys on edelleen suuri, ja kun tarve yhteen kokoontumiselle tulee, koetaan turvalliseksi lähteä kokoustamaan ja virkistäytymään ulos luontoon, missä on tilaa. Esimerkiksi Naantalin saaristossa sijaitsevan Herrankukkaron lähes viiden hehtaarin alueella riittää luonnollisia turvavälejä ja yritystilaisuuksia on syksylle varattu lähes saman verran kuin viime vuonna.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme