Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

KUTSU: Mediainfo Helsingin kaupungin palkanmaksun ongelmien hoitamisesta

Jaa

Helsingin kaupunki järjestää tiedotustilaisuuden Sarastia-palkkajärjestelmän käyttöönotossa ilmenneistä palkanmaksun ongelmista ja käynnissä olevista korjaustoimenpiteistä keskiviikkona 10. elokuuta 2022 kello 14–15 (Helsingin kaupungintalo, Pohjoisesplanadi 11–13, Terassikabinetti).

Tilaisuudessa kuullaan pormestari Juhana Vartiaisen puheenvuoro sekä henkilöstöjohtaja Nina Grosin tilannekatsaus palkkatilanteen korjaamisesta, välittömistä toimenpiteistä ja seuraavista askelista. 

Mediailmoittautumiset

Pyydämme toimituksenne edustajia ilmoittautumaan tilaisuuteen 10. elokuuta kello 12 mennessä: viestintäasiantuntija Laura Itävaara, s-posti: laura.itavaara@hel.fi tai puh. 050 547 5706.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Eurooppalaiset kaupungit haluavat yhdessä edistää kestävää kasvua28.9.2022 09:00:00 EEST | Tiedote

Yhteistyö, ihmiskeskeisyys, kestävyys ja hyvä elämänlaatu ovat niitä yhteisiä arvoja, jotka ovat tehneet Euroopan suurkaupunkialueista merkittäviä globaalien haasteiden ratkaisijoita. Nämä periaatteet kiinnostavat myös monia ulkomaisia yhtiöitä, sijoittajia ja osaajia. Eurooppalaisista suurkaupunkialueista koostuva verkosto on aloittamassa nyt ainutlaatuista yhteistyötä, jonka tarkoituksena on turvata yhteisiä eurooppalaisia arvoja sekä tukea kestävää kasvua.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme