Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala

Kutsu medialle - Tervetuloa tutustumaan 5.4. uuden ajan itsemittauspisteeseen Vuosaareen

Jaa
Vuosaaren terveys- ja hyvinvointikeskuksessa otetaan huhtikuun alussa käyttöön uudenlainen MedicubeX Oy:n kehittämä itsemittauspiste. Asiakkaat voivat itse käydä esimerkiksi ennen vastaanotolle tuloa mittaamassa itsehoitokuutiossa verenpaineen, sykkeen, happisaturaation, lämmön, painon ja kehon koostumuksen. Lisäksi pisteellä voi mitata suppean EKG:n (sydänfilmin). Asiakas saa mittaustuloksista tulosteen. Mittaus kestää vain noin kymmenen minuuttia.

Kun mittaukset on tehty etukäteen, vastaanotolla jää enemmän aikaa muihin asioihin. ”Tällaiset uudet innovaatiot ovat tervetulleita terveysasemille. Uskon, että asiakkaamme ovat valmiita ottamaan tällaisia palveluja käyttöön. Tämä on myös tapa tehostaa palveluamme”, toteaa Helsingin terveysasemien johtajalääkäri Timo Lukkarinen.

MedicubeX Oy:n toimitusjohtajan Vili Kostamon mukaan kyseessä on maailman ensimmäinen täysin itsenäisesti toimiva laite, jonka antamia tuloksia terveydenhuollon ammattilainen voi käyttää apuna arvioidessaan asiakkaan terveydentilaa.

Tervetuloa tutustumaan Vuosaaren uuteen itsemittauspisteeseen keskiviikkona 5.4. klo 12.30–14.30. Tilaisuutta isännöi terveysasemien johtajalääkäri Timo Lukkarinen. Samalla on mahdollisuus keskustella tulevaisuuden innovatiivisista ratkaisuista terveyspalveluissa. Paikalla on myös MedicubeX Oy:n toimitusjohtaja Vili Kostamo.

Vuosaaren terveys- ja hyvinvointikeskus sijaitsee metroaseman ja kauppakeskus Columbuksen vieressä osoitteessa Kahvikuja 3.

Kuva: MedicubeX Oy

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala
Toinen linja 4A
PL 6000 00099 Helsingin kaupunki

09 310 5015 (vaihde)http://www.hel.fi/sotepe

Hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille yhteistyöllä ja vahvalla osaamisella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme