Insinööriliitto IL ry

Kutsu medialle 1.6. kello 10

Jaa

Yhdeksäsluokkalaisten matematiikan osaamisessa on suuria eroja. Matematiikan osaamisella on merkitystä, kun nuori hakeutuu toiselle asteelle. Insinööriliitto etsii ratkaisuja, joiden avulla mahdollisimman monella nuorella olisi matemaattisen osaamisen puolesta hyvät edellytykset jatko-opintoihin.

Insinööriliitto järjestää Lasketaan taso korkeammalle -seminaarin Musiikkitalon Paavo-salissa keskiviikkona 1.6. kello 10–11.30.

Aiheesta keskustelevat muun muassa koodauslähettiläs Linda Liukas, Kansallisen koulutuksen arviointikeskus Karvin arviointiasiantuntija Annette Ukkola sekä abiturientti Joonatan Korpela Päivölän opistosta.

Tilaisuuden avaa Insinööriliiton puheenjohtaja Samu Salo.

Median edustajat ovat tervetulleita seuramaan seminaaria, jonka jälkeen on tarjolla lounas.  

Lisätietoja: johtava asiantuntija Jussi Salonranta, jussi.salonranta@ilry.fi

Tervetuloa!

Insinööriliitto

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Insinööriliitto IL ry
Insinööriliitto IL ry
Ratavartijankatu 2
00520 Helsinki

0201 801 801http://www.ilry.fi

Insinööriliitto on akavalainen ammattijärjestö, johon kuuluu jäsenjärjestöjen kautta noin 73 000 jäsentä. Jäsenet ovat insinöörejä ja muita tekniikan asiantuntijoita sekä insinööriopiskelijoita. Insinööriliitto tekee työtä parempien työpäivien puolesta.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Insinööriliitto IL ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme