MessukeskusMessukeskus

Kutsu medialle: Cyber Security Nordic -tapahtuma Helsingin Messukeskuksessa

Jaa

Hyvä median edustaja, merkittävä kansainvälinen kyberturvallisuuden tapahtuma on täällä. Tervetuloa Cyber Security Nordic –tapahtumaan 12.-13.5.2022 Helsingin Messukeskukseen, jossa kybertuvallisuudesta keskustellaan laajasti sekä liiketoiminnan että julkishallinnon näkökulmasta, mutta myös maailman nykytilan valossa.

Tapahtuma pureutuu kansainvälisten huippuammattilaisten taidolla kyberturvallisuuden politiikkaan, talouteen, todellisuuteen ja tulevaisuuteen. Teemoja avataan sekä yritystalouden että julkishallinnon näkökulmista.  

Tapahtuman ohjelmassa on julkaistu kahdeksan pääpuhujaa ja kaksi hyvin ajankohtaista paneelikeskustelua: Case Finland – lessons learned from latest global #cyberthreats ja Cyber conflict resolution approaches. Kaikki ohjelma on englanniksi.  

Tapahtuman pääpuhujat ovat: Toomas Henrdik Ilves, politician, former president Republic of Estonia, Marja Dunderfelt, Cyber Security & Privacy Officer, Huawei Technologies, Rik Ferguson, Vice President of Security Research, Trend Micro ja Mikko Hyppönen, Chief Research Officer, WithSecure, Samuel Linares, Global & Europe Industry Security Lead, Accenture, Kaja Ciglic, Senior Director, Microsoft ja Menny Barzilay, Cyber Security Expert, Strategic Advisor, Cytactic’in toimitusjohtaja ja etäyhteydellä Graham Cluley, Award-winning computer security keynote speaker, writer, podcaster fighting cybercrime since early 1990´s.   

Tutustu ohjelmaan tarkemmin www.cybersecuritynordic.com

Annan mielelläni lisätietoja ja autan haastattelujen sopimisessa etukäteen.  

Messukeskus, tiedottaja Anu-Eveliina Mattila, puh. 050 555 6183, anu-eveliina.mattila@messukeskus.com 

Cyber Security Nordic -tapahtuman järjestää Messukeskus yhteistyössä Kyberala ry:n kanssa. Strategisia kumppaneita ovat Accenture Security, WithSecure, Huawei, Microsoft ja Trend Micro. Cyber Security Nordic järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 12.-13.5.2022 nyt neljättä kertaa. Tänä vuonna tapahtumaa voi seurata paikan päällä tai verkon välityksellä.  

Lisätietoja:
www.cybersecuritynordic.com#cybersecuritynordic2022  
Kuvia edellisestä tapahtumastahttp://mediabank.messukeskus.com 

Cyber Security Nordic
12. – 13.5.2022
Messukeskus 
Avoinna to-pe 12. -13.5. klo 9-16 .30. 

www.cybersecuritynordic.com
#cybersecuritynordic 

Ohjeita median edustajille: 

Akkreditoidu ennakkoon Cyber Security Nordic
-tapahtumaan 
https://messukeskus.com/akkreditointi/ tai tapahtuman aikana Messukeskuksen siiven sisäänkäynnin aulassa, jossa Messukeskuksen viestintä palvelee tapahtuman ajan. Esitä tullessasi voimassa oleva SJL:n toimittajakortti tai muu todistus siitä, että saavut messuille työtehtävissä.  

Kuvia tapahtumasta tulee osoitteeseen http://mediabank.messukeskus.com
Pysäköintijärjestelyt: Pysäköinti on Messukeskuksen tapahtumiin akkreditoituneille toimittajille maksutonta. Messukeskus käyttää EuroParkin puomittomaa Autopay-pysäköintijärjestelmää. Ilmoita autosi rekisterinumero saapuessasi tapahtuman tiedottajalle, niin pysäköinti kuitataan maksetuksi. 

Osoitelähde: Messukeskus mediarekisteri. Voit poistua tiedotteiden jakelulistalta vastaamalla tähän viestiin.
 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme