Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Kutsu medialle: Esittelyssä uusi tutkimus ruotsalaisesta elinkeinoelämästä Suomessa

Jaa

Syksyllä 2018 Hanasaari – ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus sekä Ruotsin Helsingin-suurlähetystö päättivät teettää tutkimuksen ruotsalaisesta elinkeinoelämästä Suomessa.

Tavoitteena oli kartoittaa nykytilannetta ja tutkia olennaisia toimijoita sekä selvittää tarvetta ruotsalaisen elinkeinoelämän edistämiselle Suomessa. Tutkimuksen toteutti keväällä 2019 joukko Hanken Svenska handelshögskolanin opiskelijoita Helsingissä.

Tervetuloa Ruotsin Helsingin-suurlähetystöön tutustumaan uuteen raporttiin! 

Aika: 13.9.2019 klo 8.30 (aamiainen tarjoillaan klo 8.00)

Paikka: Ruotsin Helsingin-suurlähetystö, Pohjoisesplanadi 7B, 00170 Helsinki

Ohjelma:

8.00–8.30 Aamiainen

8.30 Alkusanat – Ruotsin suurlähettiläs Anders Ahnlid ja Hanasaaren toimitusjohtaja Gunvor Kronman

8.40 Hankenin opiskelijat esittelevät elinkeinoelämätutkimuksen

8.55 Kommentteja – Hanna Lankinen, Head of Travel and Consumer Business Industry, Business Finland

9.05 Keskustelu

9.30 Tilaisuus päättyy

Paikalla on myös Suomen Tukholman-suurlähettiläs Liisa Talonpoika sekä Business Swedenin ja Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin edustajia.

Ilmoittautumiset torstaihin 12.9. klo 14.00 mennessä Hanasaaren viestintäjohtaja Håkan Forsgårdille: hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi, puh. +358 40 767 7373.

Tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme