SDP EuroopassaSDP Euroopassa

Kutsu medialle: Europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natrin ”State of European Union” -seminaari torstaina 26.09.2019 klo 17 Helsingissä

Jaa

EU:ssa eletään mielenkiintoisia aikoja, kun uusi parlamentti on valittu ja komissaarikandidaattien kuulemiset lähestyvät europarlamentissa. Vahvistuuko vai mureneeko Euroopan Unioni? Olette lämpimästi tervetulleita europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natri järjestämään perinteiseen ”State of European Union” -seminaariin torstaina 26.09.2019 klo 17 alkaen Helsingissä Allas Sea Poolilla.

Miapetran lisäksi EU:n tulevaisuudesta ovat keskustelemassa Eurooppa-ministeri Tytti Tuppurainen sekä Journalisti-lehden päätoimittaja Maria Pettersson.

Kykeneekö EU vastaamaan kansalaisten esittämään huoleen ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa? Kuinka hillitään EU:ta sisältä rikkovia ääniä ja turvataan oikeusvaltio, sananvapaus ja kansalaisoikeudet EU:n sisällä ja Euroopassa?

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan EU:sta seminaariin torstaina 26.9. klo 17.00 Allas Seapoolin Smart&Clean Showroomiin, Katajanokanlaituri 2a.

Ohjelma:

Klo 17.00 Kahvitarjoilu

Klo 17.15 State of the European Union – vahvistuva vai mureneva EU, Euroopan parlamentin jäsen Miapetra Kumpula-Natri

Klo 17.30 Suomen EU-puheenjohtajuuskausi, Eurooppaministeri Tytti Tuppurainen

Klo 17.45 Sananvapauden tematiikkaa, Journalisti-lehden päätoimittaja Maria Pettersson

Klo 18.00 Kysymyksiä ja keskustelua

Tilaisuus päättyy noin klo 18.30.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumiset: Miapetran kotimaan avustaja Jutta Kaskimäki, jutta.kaskimaki@eduskunta.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa:

Miapetra Kumpula-Natri
+358 505113004
miapetra.kumpula-natri@europarl.europa.eu

Miapetran kotimaan avustaja Jutta Kaskimäki
+358 504779599
jutta.kaskimaki@eduskunta.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

SDP EuroopassaTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP Euroopassa

Miapetra Kumpula-Natrille europarlamentissa tärkeitä digivastuita19.5.2020 15:16:56 EESTTiedote

Europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natri (S&D) on nimitetty keskeisiin digivastuisiin europarlamentissa. Parlamentin teollisuus-, tutkimus- ja energiavaliokunnan S&D-ryhmä on valinnut Kumpula-Natrin johtamaan europarlamentin kannan valmistelua EU:n datastrategiaan. Kansainvälisen kaupan valiokunnassa Kumpula-Natri sai puolestaan vastuulleen edustaa parlamenttia WTO:n e-commerce -neuvotteluprosessissa, jonka tavoitteena on luoda toimivat maailmanlaajuiset pelisäännöt verkkokaupalle ja digitaloudelle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme