Espoon kaupunki - Esbo stad

Kutsu medialle: European Week of Sport -avajaiset ja School Action Day

Jaa

Euroopan urheiluviikon avajaiset järjestetään Espoossa, Leppävaaran urheilupuistossa, Veräjäpellonkatu 17, 23.9.2019 School Action Day -tapahtuman yhteydessä. Medianne edustaja on tervetullut seuraamaan tapahtumia.

Euroopan urheiluviikon avajaiset järjestetään Espoossa, Leppävaaran urheilupuistossa, Veräjäpellonkatu 17, 23.9.2019 School Action Day -tapahtuman yhteydessä. 

Avajaiset ovat osa Suomen EU-puheenjohtajuuskauden ohjelmaa.  

Viidettä kertaa vietettävä Euroopan urheiluviikko (European Week of Sport EWoS) on Euroopan komission aloite urheilun ja liikunnan edistämiseksi kaikkialla Euroopassa. Kampanjaviikolla kannustetaan ihmisiä liikkumaan aktiivisesti sekä lisätään tietoisuutta liikunnan monista hyödyllisistä vaikutuksista. 

School Action Day on yksi Euroopan suurimmista koululaisten liikuntatapahtumista.

Pääkaupunkiseudun 3.-9. -luokkalaisille suunnatun tapahtuman tarkoituksena on antaa lapsille ja nuorille mahdollisuus kokeilla uusia liikkumismuotoja ja nauttia liikunnan ilosta. Toimintapisteitä on noin 100, ja niitä toteuttavat mm. lajiliitot ja liikuntaseurat. 

Ohjelma:

Klo 09-15      Tapahtumatorin aktiviteetit ovat  avoinna kaikille ilman
ilmoittautumista. Tapahtumatorilla on lajiliittojen, seurojen ja
muiden toimijoiden toimintapisteitä. Avajaisissa ja toiminta-alueella on myös kolme tubettajaa: Pernilla Böckerman, Jaakko Parkkali ja Pinkku Pinsku.

Klo 11:30      Avajaiset Leppävaaran Stadionilla, Veräjäpellonkatu 17. Avajaisiin on vapaa pääsy. Luvassa on musiikkia, tanssia, yhdessä liikkumista ja hyvää fiilistä.

Euroopan komission urheiluosaston Yves Le Lostecque ja Espoon
kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Inka Hopsu tuovat tervehdykset
tapatumaan osallistuville.  

Noin klo 13   EU:n koulutus-, kulttuuri-, nuoriso- ja urheiluasioista vastaava
komissaari Tibor Navracsics vierailee tapahtuma-alueella. 

Klo 14.15-16School Action Dayn toimintapisteet ovat avoinna kaikille tapahtuma-alueella vierailijoille. 

Medianne edustaja on tervetullut Euroopan urheiluviikon avajaisiin, toimintapisteille seuraamaan School Action Day -toimintaa sekä tapahtumatorille.

Ennakkoilmoittautumiset sekä oppilaiden kuvaus- ja haastattelupyynnöt viestintäpäällikkö Heli Holm, heli.holm@espoo.fi viimeistään ma 16.9.2019.

Komissaari Navracsicsin haastattelupyynnöt Euroopan komission Suomen-edustuston tiedottaja nina.hotti@ec.europa.eu, puh. (09) 6226 5465, 050 384 7857

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoo-paketti tukee koronatilanteen vuoksi riskiryhmään kuuluvia yrityksiä ja yhteisöjä6.4.2020 19:24:23 EESTTiedote

Vaikka koronaepidemia haastaa kuntatalouden kovalla kädellä, on erityisesti yritysten ja yhteisöjen elinvoimasta pidettävä huolta. Espoon kaupunki on valmistellut 25-kohtaisen toimenpidepaketin, jolla tuetaan yrityksiä sekä liikunta- ja kulttuuritoimijoita. Espoo-paketti tarjoaa taloudellista tukea, mutta siinä kiinnitetään huomiota myös tukiprosessien sujuvuuteen. Nyt päätettyjen toimenpiteiden toimivuutta seurataan aktiivisesti yhteistyössä yritysten ja yhteisöjen kanssa. Toimenpiteissä vedotaan tiloja eri tahoille vuokraaviin toimijoihin ja kauppakeskuksiin, jotta myös he tulisivat vuokranmaksussa yrittäjiä vastaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme