Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

KUTSU MEDIALLE: Helsingin keskustakirjasto Oodin lehdistötilaisuus ja tutustumiskierros 22.5.

Jaa

Joulukuussa avautuvan Helsingin keskustakirjasto Oodin harjannostajaisia juhlitaan 22.5.2018. Median edustajat ovat tervetulleita lehdistötilaisuuteen Musiikkitalolle ja tutustumiskierrokselle Oodiin klo 9.30 alkaen.

Helsingin keskustakirjasto Oodin harjannostajaisia juhlitaan 22.5.2018. Kuva: Arkkitehtitoimisto ALA
Helsingin keskustakirjasto Oodin harjannostajaisia juhlitaan 22.5.2018. Kuva: Arkkitehtitoimisto ALA

Tilaisuudessa kuullaan pormestari Jan Vapaavuoren, apulaispormestari Nasima Razmyarin sekä Helsingin kirjastopalvelujen johtaja Katri Vänttisen puheenvuorot. Lisäksi Oodin suunnittelusta ja rakentamisesta ovat paikalla kertomassa Arkkitehtitoimisto ALA:n osakas Antti Nousjoki sekä YIT:n vastaava työnjohtaja Tero Seppänen.

Median edustajilla on myös mahdollisuus päästä tutustumaan rakenteilla olevaan Oodiin klo 11–12. Kierroksia järjestetään kaksi, joista kuhunkin mahtuu enintään 15 henkilöä. Musiikkitalon lehdistötilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua, mutta Oodin tutustumiskierroksille halukkaita pyydetään ilmoittautumaan osoitteeseen satu.erikainen@hel.fi.

Lehdistötilaisuus Musiikkitalon Terassilämpiössä
Kahvitarjoilu klo 9.30
Lehdistötilaisuus klo 10
Tutustumiskierrokset Oodiin klo 11

Oodin katutaso on ensimmäistä kertaa avoinna kaupunkilaisille klo 15–18.

Lämpimästi tervetuloa!

Yhteyshenkilöt

Viestintäsuunnittelija Anna Vihanta, 040 509 3408, anna.vihanta@hel.fi
Viestintäasiantuntija Mirella Lampela, 050 402 5519, mirella.lampela@hel.fi

Kuvat

Helsingin keskustakirjasto Oodin harjannostajaisia juhlitaan 22.5.2018. Kuva: Arkkitehtitoimisto ALA
Helsingin keskustakirjasto Oodin harjannostajaisia juhlitaan 22.5.2018. Kuva: Arkkitehtitoimisto ALA
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kansalaistorille avataan joulukuussa 2018 Suomen suurin kirjasto Oodi. Oodin monipuoliset palvelut ja tilat ovat kaupunkilaisten käytössä seitsemänä päivänä viikossa, aamuvarhaisesta iltamyöhään. Oodi on kaikkien kaupunkilaisten oma tila Kansalaistorilla, aivan Helsingin sydämessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

///KORJATTU TIEDOTE/// Helsingin mallin uudet hankkeet aloittavat tammikuussa 201915.11.2018 19:36Tiedote

Alueellisen ja osallistavan kulttuurityön eli Helsingin mallin uuden kauden 2019–2021 hankkeet on valittu. Valtaosa mukaan valituista toimijoista on ollut mukana mallin pilottikaudella 2016–2018, uusina aloittavat Suomalainen Barokkiorkesteri sekä Teatteri Tuike. Helsingin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan kulttuurijaosto päätti Helsingin mallin avustusten kohdentumisesta kokouksessaan 15.11.2018. Tänään klo 18:07 lähetetyssä tiedotteessa oli Suomen Kansallisteatterin Osakeyhtiön hanke kirjattu virheellisesti Vuosaareen suuntautuvaksi hankkeeksi. Hanke toteutetaan Kannelmäen ja Malminkartanon alueella. Tieto on korjattu alla olevaan listaukseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme