Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

KUTSU MEDIALLE: Helsingin keskustakirjasto Oodin lehdistötilaisuus ja tutustumiskierros 22.5.

Jaa

Joulukuussa avautuvan Helsingin keskustakirjasto Oodin harjannostajaisia juhlitaan 22.5.2018. Median edustajat ovat tervetulleita lehdistötilaisuuteen Musiikkitalolle ja tutustumiskierrokselle Oodiin klo 9.30 alkaen.

Helsingin keskustakirjasto Oodin harjannostajaisia juhlitaan 22.5.2018. Kuva: Arkkitehtitoimisto ALA
Helsingin keskustakirjasto Oodin harjannostajaisia juhlitaan 22.5.2018. Kuva: Arkkitehtitoimisto ALA

Tilaisuudessa kuullaan pormestari Jan Vapaavuoren, apulaispormestari Nasima Razmyarin sekä Helsingin kirjastopalvelujen johtaja Katri Vänttisen puheenvuorot. Lisäksi Oodin suunnittelusta ja rakentamisesta ovat paikalla kertomassa Arkkitehtitoimisto ALA:n osakas Antti Nousjoki sekä YIT:n vastaava työnjohtaja Tero Seppänen.

Median edustajilla on myös mahdollisuus päästä tutustumaan rakenteilla olevaan Oodiin klo 11–12. Kierroksia järjestetään kaksi, joista kuhunkin mahtuu enintään 15 henkilöä. Musiikkitalon lehdistötilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua, mutta Oodin tutustumiskierroksille halukkaita pyydetään ilmoittautumaan osoitteeseen satu.erikainen@hel.fi.

Lehdistötilaisuus Musiikkitalon Terassilämpiössä
Kahvitarjoilu klo 9.30
Lehdistötilaisuus klo 10
Tutustumiskierrokset Oodiin klo 11

Oodin katutaso on ensimmäistä kertaa avoinna kaupunkilaisille klo 15–18.

Lämpimästi tervetuloa!

Yhteyshenkilöt

Viestintäsuunnittelija Anna Vihanta, 040 509 3408, anna.vihanta@hel.fi
Viestintäasiantuntija Mirella Lampela, 050 402 5519, mirella.lampela@hel.fi

Kuvat

Helsingin keskustakirjasto Oodin harjannostajaisia juhlitaan 22.5.2018. Kuva: Arkkitehtitoimisto ALA
Helsingin keskustakirjasto Oodin harjannostajaisia juhlitaan 22.5.2018. Kuva: Arkkitehtitoimisto ALA
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kansalaistorille avataan joulukuussa 2018 Suomen suurin kirjasto Oodi. Oodin monipuoliset palvelut ja tilat ovat kaupunkilaisten käytössä seitsemänä päivänä viikossa, aamuvarhaisesta iltamyöhään. Oodi on kaikkien kaupunkilaisten oma tila Kansalaistorilla, aivan Helsingin sydämessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

School Action Day liikuttaa jälleen tuhansia oppilaita19.9.2018 09:00Tiedote

School Action Day 2018 on osa Euroopan urheiluviikkoa (European Week of Sport, EWoS), joka on Euroopan komission aloite liikunnan lisäämiseksi. Suomessa urheiluviikkoa vietetään lasten ja nuorten liikkumisen merkeissä. Viikon päätapahtuma School Action Day on yksi Euroopan suurimmista koululaisten liikuntatapahtumista. Tapahtuma järjestetään tiistaina 25.9.2018 Töölön Kisahallin ympäristössä ja se liikuttaa yli 7000 pääkaupunkiseudun koululaista.

Sacred Music Helsinki tuo esille uskonnollista musiikkia14.9.2018 12:00Tiedote

Uusi musiikkifestivaali Sacred Music Helsinki järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa 20.-23.9.2018. Tapahtuman tarkoituksena on tutustuttaa yleisöä eri uskontojen piirissä esitettävään musiikkiin sekä ulkomaalaisten että kotimaisten yhtyeiden, kuorojen ja solistien esittämänä. Sacred Music -festivaali on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton tapahtuma. Konserttien lisäksi järjestetään seminaareja, esitelmiä ja elokuvia. Tapahtumasta on tarkoitus tehdä vuosittainen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme