Ammattiliitto Jyty ry

Kutsu medialle: Jytyn uuden puheenjohtajan mediatilaisuus etänä ma 23.11. klo 14.30.

Jaa

Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jytyn uusi puheenjohtaja valitaan liittovaltuuston järjestäytymiskokouksessa Vantaalla maanantaina 23.11.2020.

Puheenjohtajavaaliin on ilmoittautunut kaikkiaan neljä ehdokasta, jotka ovat viimeiset 10 vuotta Jytyä johtanut Maija Pihlajamäki sekä kolme liiton toimihenkilöä: johtava työmarkkinalakimies Jonna Voima, Etelä-Suomen alueasiamies Kimmo Hollmén ja Länsi-Suomen alueasiamies Olli Järvelä. Liittovaltuuston järjestäytymiskokouksessa valitaan myös liittovaltuuston puheenjohtaja ja liittohallitus varaedustajineen.

Kutsumme toimituksenne edustajan uuden puheenjohtajan mediatilaisuuteen Teams-etäyhteydellä maanantaina 23.11.2020 klo 14.30 –15.00.

Mediatilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen viimeistään ma 23.11. kello 12 mennessä sähköpostitse: tuomas.muhonen@jytyliitto.fi. Ilmoittautuessa tulee kertoa ainakin oma nimi, mitä mediaa edustaa ja s-postisosoite, johon linkki tilaisuuteen lähetetään.

Jyty edustaa noin 50 000 kuntien, kuntayhtymien, seurakuntien ja yksityisten palveluksessa olevaa viran- ja toimenhaltijaa. Jäsenistöstä naisia on noin 84 prosenttia. Jyty on kunta-alan vanhin ammattiliitto ja STTK:n jäsenliitto.

Jytyn puheenjohtajavaalin ehdokkaista ja liittovaltuuston järjestäytymiskokouksesta lisätietoja löytyy Jytyn nettisivuilta: Liittovaltuuston syyskokous 2020

Lisätietoja:

Kari Hietamäki
viestintäjohtaja, päätoimittaja
+358 40 5020115
kari.hietamaki@jytyliitto.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ammattiliitto Jyty ry
Ammattiliitto Jyty ry
Asemamiehenkatu 4
00520 HELSINKI

020 789 3799http://www.jytyliitto.fi

Jyty edustaa noin 50 000 kuntien, kuntayhtymien, seurakuntien ja yksityisten palveluksessa olevaa viran- ja toimenhaltijaa. Jäsenistöstä naisia on noin 84 prosenttia. Jyty on kunta-alan vanhin ammattiliitto ja STTK:n jäsenliitto.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ammattiliitto Jyty ry

Jytyn jäsentutkimus: Säästötoimet ja etätyö leimanneet kuluvaa koronavuotta24.11.2020 14:22:42 EETTiedote

Ammattiliitto Jytyn vuoden 2020 jäsentutkimuksen mukaan koronavuoden mukanaan tuomat säästötoimet näkyvät voimakkaasti naisvaltaisen jäsenistön työpaikoilla kunta-alalla, yksityisellä sektorilla, järjestöissä ja seurakunnissa. Etätyö on täysin uusi kokemus monelle pääasiassa kunta-alalla työskentelevälle. Jytyn jäsenet kokevat myös, että työn vaatimukset ja työmäärä ovat kasvaneet.

Jytyn uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Jonna Voima23.11.2020 16:30:41 EETTiedote

Ammattiliitto Jytyn ylintä päätösvaltaa käyttävä liittovaltuusto valitsi maanantaina 23. marraskuuta liiton uudeksi puheenjohtajaksi Jytyn johtavana työmarkkinalakimiehenä toimineen Jonna Voiman. Puheenjohtajavaali oli tiukka, sillä vastaehdokkaina olivat liittoa 10 vuotta johtanut Maija Pihlajamäki sekä kaksi liiton palkkalistoilla olevaa toimihenkilöä: Etelä-Suomen alueasiamies Kimmo Hollmén ja Länsi-Suomen alueasiamies Olli Järvelä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme