Varma

Kutsu medialle: Katajanokan ilme uudistuu – Varman omistaman puisen toimitilan rakentaminen etenee

Jaa

Työeläkeyhtiö Varman omistaman toimitilan Katajanokan Laiturin rakentaminen etenee. Kutsumme median edustajia rakennuksen työmaalle puuelementtien asennustilaisuuteen, jossa kerromme, millainen uudesta toimitilarakennuksesta tulee ja miten se muuttaa kaupunkikuvaa Katajanokalla.

Tilaisuus järjestetään tiistaina 21.3. klo 11 osoitteessa Katajanokanlaituri 4. 

Avauspuheenvuoron pitää Helsingin pormestari Juhana Vartiainen. Rakennuksesta ja sen merkityksestä ovat paikalla kertomassa Varman toimitusjohtaja Risto Murto, Stora Enson maajohtaja Seppo Parvi ja SOK:n pääjohtaja Hannu Krook.

Hiilineutraaliutta tavoittelevasta Katajanokan Laiturista tulee suomalaisen puurakentamisen taidonnäyte. Kesällä 2024 valmistuvaan rakennukseen sijoittuvat Stora Enson pääkonttori ja Solo Sokos Hotel Pier 4 -hotelli. Rakennus tulee toimimaan kaupunkilaisten ja palveluntarjoajien kohtaamispaikkana yhdellä Helsingin hienoimmista sijainneista.

Tilaisuudessa asennetaan paikalleen puuelementti ja perustamislaatta. Puheenvuorojen jälkeen median edustajilla on mahdollisuus haastatteluihin.

Työmaalle pääsy vaatii ennakkoilmoittautumisen tilaisuuteen. Ilmoittaudu viestintäpäällikkö Marjut Tervolalle osoitteeseen marjut.tervola@varma.fi tai puh. 045-673 0120 maanantaihin 20.3.2023. mennessä.

Lisätietoja Katajanokan Laiturista saat verkkosivuilta www.katajanokanlaituri.fi

Tervetuloa!

Varman viestintä

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Varma
Varma
Salmisaarenranta 11
00180 Helsinki

010 2440http://www.varma.fi

Varma on suomalaisen työn eläkevakuuttaja ja työkykyjohtamisen edelläkävijä. Tehtävämme on turvata eläkkeet nyt ja tulevaisuudessa. Varma on myös vastuullinen ja vakavarainen sijoittaja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varma

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme