Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Kutsu medialle: Keusote ja alueemme asukaskehittäjät yhdessä palvelujen verkoston äärellä

Jaa
Hyvä median edustaja, Tervetuloa Keusoten palvelujen verkostosuunnitelman työpajaan yhdessä alueemme asukaskehittäjien kanssa ma 15.5. klo 17-20, Hyvinkään Kipinä lukioon.

Työpajassa pohditaan yhdessä asukaskehittäjien kanssa Keusoten palvelujen verkostosuunnitelmaan liittyviä asioita. 

Aloitamme yhteisen työpajan klo. 17.00.

Tilaisuudessa kahvi-/teetarjoilu pienen suolaisen kera.  

Kipinän osoite on: Kenkätehtaankatu 1, Hyvinkää. Autolle löytyy maksuton parkkipaikka koulun vierestä. 

Mikä palvelujen verkostosuunnitelma?


Palvelujen verkostosuunnitelma on konkreettinen toimenpidesuunnitelma, miten tuotamme palveluitamme hyvinvointialueella ottaen huomioon muun muassa henkilöstön saatavuuden ennusteet, väestöennusteet sekä teknologian kehittymisen. Palvelujen verkostosuunnitelman työstämistä ohjaa Hyvinvointialueen strategia 2023–2025 ja Palvelustrategia.

Palvelujen verkostosuunnitelma on osa Hyvinvointialueohjelmaa, jonka tavoitteena on turvata laadukkaat ja oikea-aikaiset palvelut, myös tulevaisuudessa. Hyvinvointiohjelma linjaa talouden ja resurssien käyttöä tarkoituksenmukaisten ja parhaiden sote-palvelujen turvaamiseksi keskiuusimaalaisille.

Hyvinvointialueohjelma etsii ratkaisuja kehittää hyvinvointialuettamme elinvoimaiseksi, ja toimii strategisena sateenvarjoasiakirjana kaikelle toiminnan tehostamiseen tähtääville ohjelmakokonaisuuksille. Ohjelma pohjautuu talouden ja toiminnan kestävän kehityksen ohjelmaan, palvelujen verkoston suunnitelmaan ja henkilöstöohjelmaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lämpimästi tervetuloa!


Hallintopäällikkö, Sannamari Nousiainen, sannamari.nousiainen@keusote.fi, p. 050 497 2536

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)
Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)
Suutarinkatu 2
05900 Hyvinkää

http://www.keusote.fi

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Nurmijärven, Pornaisten, Tuusulan ja Mäntsälän alueella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuuston puheenjohtajaksi Irma Pahlman26.5.2023 18:02:25 EEST | Tiedote

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto päätti kokouksessaan 25.5.23 myöntää aluevaltuuston puheenjohtajalle Eemeli Peltoselle eron puheenjohtajan luottamustoimesta. Eemeli Peltonen jätti eronpyynnön aluevaltuuston puheenjohtajan tehtävästä tultuaan valituksi eduskuntaan huhtikuun vaaleissa. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Keusoten valtuutettuna pitkään toiminut Irma Pahlman (sd.).

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme