KIINKO

KUTSU MEDIALLE: Kiinteistöalan huipputapahtuma Kiinteistöalan Vuosiseminaari Tampereella 7.-8.11.2019

Jaa

Kiinteistöalan Vuosiseminaarissa kohtaavat kiinteistö- ja rakennusalan johtavat asiantuntijat ja päättäjät. Nostamme esille mm. konkreettisia toimia ja näkökulmia ilmastonmuutoksen hidastamiseksi. Kiinteistöala tuottaa suuren osan päästöistä, mutta haluamme ja pystymme tuottamaan myös ratkaisuja. Alan suurin vuosittainen tapahtuma vie jo 24. kerran eteenpäin koko kiinteistö- ja rakennusalan osaamista tuoden Suomeen uusinta tietotaitoa ja näkemyksiä.

Tervetuloa Kiinteistöalan Vuosiseminaariin 7.-8.11.2019 kuulemaan ja haastattelemaan huippuasiantuntijoita


Puheenvuoroissa on esillä kiinteistöalan kiinnostavimpia teemoja ja näkökulmia. Tarjoamme mahdollisuuden kuunnella mistä ala puhuu.

Poimintoja ohjelmasta:

This is now

Torstaina 7.11. klo 9.45
Ian Goldin on Oxfordin yliopiston globalisaation ja kehityksen professori, joka toimi aikaisemmin Maailmanpankin varapääjohtajana ja Nelson Mandelan taloudellisena neuvonantajana. Goldin maalaa kuvan maailman poliittisesta ja taloudellisesta tilasta megatrendien varjossa.

Ian Goldinin haastattelut ainoastaan ennen puheenvuoroa alkaen klo 8:45.

Kiinteistösijoittaminen

Torstaina 7.11. klo 13:30
Blackrockin Simon Durkinin näkemyksiä kiinteistösijoittamisen houkuttelevuudesta, riskeistä ja tuotoista verrattuna muihin sijoitusluokkiin tilanteessa, jossa toisaalta korkotaso on ollut pitkään ennätysalhaalla ja toisaalta pääomien saatavuus on ollut helppoa. Simon Mallinson REAL Capital Analyticsistä valottaa kiinteistösijoittamisen trendejä.

EU:n sääntelyn vastakkaiset kehityssuunnat

Torstaina 7.11. klo 11:00
Kansallista sääntelyä korostavat puheenvuorot ovat lisääntyneet huipentuen Brexitiin, mutta kansainvälisessä kilpailussa menestymisen nähdään entistä enemmän edellyttävän yhteistä vipuvoimaa. Onko EU siirtymässä kohti tiiviimpää säätelyä vai väljempää? Puhujana Jeff Rupp, joka toimii INREVIn julkisten asioiden johtajana.

Ympäristövastuullisuus

Perjantaina 8.11. klo 10:30
St1 hallituksen puheenjohtaja Mika Anttonen puhuu teoista ilmastonmuutoksen hidastamiseksi. Metsiä Saharassa, geotermistä lämpöä Espoossa, raakaöljyn kulutus vain 15% nykyisestä ja tilalle uusiutuvaa energiaa, lyhyet Euroopan sisäiset lennot pannaan.


Tutustu kaikkiin tapahtuman puhujiin ja tarkempaan ohjelmaan.

Puhujien haastattelupyynnöt: Mari Vuorela, mari.vuorela@kiinko.fi 

Lisätiedot: www.vuosiseminaari.fi 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

KIINKO
KIINKO
Malmin asematie 6
00700 Helsinki

09 350 9290http://www.kiinko.fi

Kiinko – kiinteistö- ja rakennusalan osaamisen kehittäjä

Kiinko yhdistää uusimman tutkitun tiedon, tuoreen asiantuntemuksen ja liiketoiminnan tarpeet luoden ajantasaisia, tulevaisuuteen tähtääviä koulutus- ja työelämäpalveluita. Näin viemme eteenpäin suomalaisen kiinteistö- ja rakennusalan osaamista. Sadoissa vuosittaisissa seminaareissa ja koulutuksissa yritykset kohtaavat alan johtavat asiantuntijat niin Suomesta kuin ulkomailta. www.kiinko.fi

Kiinteistöalan Vuosiseminaari on koonnut yhteen kiinteistö- ja rakennusalan päättäjät ja johtavat asiantuntijat jo 24 vuoden ajan. Tänäkin vuonna tapahtuma yhdistää yli 600 toimijaa. Yhteinen tavoitteemme on varmistaa, että tulevaisuudessakin työskentelemme ja vietämme vapaa-aikaamme terveellisissä ja ympäristön kannalta kestävissä tiloissa. www.vuosiseminaari.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta KIINKO

Rakennusfysiikka 2021 - seminaarista uutta yhteistyötä Tampereen yliopiston ja Kiinkon välille8.6.2021 12:02:52 EEST | Tiedote

Tampereen yliopiston Rakennusfysiikan tutkimusryhmä ja kiinteistö- ja rakentamisalan johtava kouluttaja Kiinko ovat sopineet Rakennusfysiikka 2021 -seminaarin järjestämisyhteistyöstä. Arvostettu seminaari kokoaa laajasti rakennusalan ammattilaiset kuuntelemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista rakennusfysiikkaan liittyvistä aiheista, tutkimustuloksista ja hyvistä käytännön ratkaisuista Tampereelle 26.-28.10.2021.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme