Messukeskus

Kutsu medialle: Lapsimessut 12.–14.4. 

Jaa

Hyvä toimittaja, tulevana viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa on paljon ohjelmaa koko perheelle, perheen perustamista suunnitteleville ja shoppailuintoisille, kun Lapsimessut avaa ovensa yhdessä maaseudun eläimiä ja kädentaitoja esittelevän ELMAn, shoppailutapahtuma OutletExpon ja kouluikäisten harrastusmahdollisuuksia esittelevän HupiConin kanssa. Lauantaista sunnuntaihin avoinna on myös lemmikkitapahtuma Eläinystäväni.

Lapsimessut järjestetään 12.-14.4. Messukeskuksessa Helsingissä.
Lapsimessut järjestetään 12.-14.4. Messukeskuksessa Helsingissä.

Alla poimintoja kokonaisuuden monipuolisesta ohjelmatarjonnasta:

LAPSIMESSUT JA HUPICON:

 • Äidit ja hyvinvointi - Miten äidit jaksavat arjessa ja pitävät itsestään huolta? | Hyvinvointivalmentaja Nanna Karalahden puheenvuoro arjenhallinnasta, äitien hyvinvoinnista ja jaksamisesta Neuvola-lavalla pe klo 11.30.
 • Miten lapsia innostetaan lukemaan? | HupiCon-lavalla pe klo 12.30 keskustelemassa alakoulun opettajia sekä tunnettuja nuorten kirjailijoita. Keskustelua vetää lukuliikekoordinaattori Pia Lumme.
 • Isä 2.0 | Millaista vanhemmuus on isän näkökulmasta? Jakautuuko vanhemmuus tasaisesti vanhempien kesken? Mitä meidän pitäisi tehdä, jotta vanhemmuus olisi tulevaisuudessa tasa-arvoisempaa? Koti-iskä88-blogista tuttu Ville Viholainen käy mm. näitä asioita läpi esityksessään Neuvola-lavalla la klo 12.
 • Tubettajia HupiCon-lavalla: NikojaSanttu la ja su klo 12.30 (Kuinka meistä tuli tubettajia) ja Mike ”Miklu” Bäck la klo 14.30 (Paras kirja ikinä)
 • Näin luot hyvän suhteen lapsen kanssa | Psykologi ja Theraplay-vuorovaikutusterapeutti Leea Mattila puhuu esityksessään mm. varhaisen vuorovaikutuksen tärkeydestä, vanhempi-lapsisuhteen roolista lapsen kehitykselle sekä leikkien ja riitojen merkityksestä. Neuvola-lava la klo 13.30.
 • Kids Talent -kykykilpailun finaali Vekarat-lavalla la klo 15
 • Lastenvaatteiden muotinäytös Kids Wonderland Vekarat-lavalla pe–su klo 13.30

ELÄINYSTÄVÄNI JA ELMA – MAASEUDUN ELÄIMIÄ JA KÄDENTAITOJA:

 • Skeittaava staffi (staffordshirenbullterrieri) Rambo Eläinystäväni-messujen Areenalla la klo 13 ja su klo 12
 • Lapsi & koira -kilpailu Eläinystäväni-messujen Areenalla la ja su klo 14.30
 • Possut ELMAn Eläinareenalla pe–su klo 11
 • Aasit ja muuli tutuksi ELMAn Eläinareenalla pe klo 15.15, la klo 12.15 ja su klo 13.15
 • Hyppykanit esittäytyvät Eläinystäväni-messujen Areenalla la klo 10
 • Alpakka-agilityn SM-kisat ELMAn Eläinareenalla la klo 13

Messuilta löytyvät myös mm. pienoismallinäyttely, retropelialue, lukunurkka, kysy terapeutilta -osasto, lasten taidelaboratorio, liikennepuisto, Suomen Lego-harrastajayhdistyksen näyttely ja Pokemon-pelialue. 

Messujen kaikki ohjelmat ja näytteilleasettajat löytyvät nettisivuilta www.lapsimessut.fi. Lapsimessut ja muut samanaikaiset tapahtumat ovat avoinna perjantaista lauantaihin 12.–13.4. klo 9–18 ja sunnuntaina 14.4. klo 9–17. Eläinystäväni on avoinna la–su.  #lapsimessut2019

Voit akkreditoitua joko ennakkoon Messukeskuksen uutishuoneessa www.messukeskus.com/uutishuone tai tapahtuman aikana Lehdistökeskuksessa (eteläinen sisäänkäynti, 2. kerros).

Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, antti.karjunen@messukeskus.com 

Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | 100.messukeskus.com

Avainsanat

Kuvat

Lapsimessut järjestetään 12.-14.4. Messukeskuksessa Helsingissä.
Lapsimessut järjestetään 12.-14.4. Messukeskuksessa Helsingissä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, 65 exhibitions and 1500 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

FinnSec 2019 esittelee uudet innovaatiot ja pureutuu turvallisuusjohtamiseen14.6.2019 13:29:39 EESTTiedote

Joka toinen vuosi järjestettävä johtava turvallisuusteknologian ja -palvelujen foorumi FinnSec 2019 on julkaissut ohjelmansa. Tarjolla on tietoa muun muassa digitalisaatiosta, turvallisuusjohtamisesta ja kansainvälisen pelastustoiminnan resurssien hyödyntämisestä. Uudet turvallisuusalan innovaatiot esitellään lyhyissä esittelyissä ensimmäistä kertaa tapahtuman yhteydessä. Road Rescue -näytöksiä tieliikennepelastamisesta voi seurata messualueella molempina messupäivinä. FinnSec 2019 järjestetään 2. – 3.10.2019 Messukeskuksessa Helsingissä.

HIMSS & Health 2.0 European Conference kävijäennätykseen – ” Yhteistyön ja tulevaisuustekemisen riemuvoitto”13.6.2019 20:26:39 EESTTiedote

Suomessa ensimmäistä kertaa järjestetty digitaalisen terveydenhuollon huipputapahtuma HIMSS & Health 2.0 European Conference 2019 päättyi Messukeskuksessa torstaina. Tapahtuma kokosi 3 000 lääketieteen, teknologian ja digitalisaation huippuasiantuntijaa yli 50 eri maasta. Helsinki järjestämispaikkana ylitti kaikki odotukset, tuloksena suuri onnistuminen ja kävijäennätys.

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattitapahtumat Messukeskuksessa keväällä 202011.6.2019 14:58:54 EESTTiedote

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattitapahtumat PacTec, FoodTec ja PlastExpo Nordic kokoavat alojensa ammattilaiset keväällä 2020 Messukeskukseen Helsinkiin. Uuteen tapahtumakokonaisuuteen kuuluvat ensimmäistä kertaa muovialan PlastExpo Nordic sekä graafisen alan Sign, Print & Pack. Tapahtumat järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 11.-12.3.2020 yhteistyössä Suomen Pakkausyhdistyksen, Elintarviketeollisuusliiton ja Muoviyhdistyksen kanssa. Pakkausalan tapahtuma PacTec tuo esille pakkausten merkityksen sekä pakkausteknologian uusimpia mahdollisuuksia ja innovaatioita teemallaan Pakkaus on hyvästä. Pakkaukset ovat keskeisessä roolissa kuluttamissamme tuotteissa, ja uusimman pakkausteknologian hyödyntäminen mahdollistaa myös pakkausten jatkuvuuden ja kestävyyden takaamisen. Osana tapahtumakokonaisuuden ohjelmaa julistetaan innovaatiokilpailun voittajat. Alan yrityksille suunnattu kilpailu käsittelee ajankohtaista teemaa – vastuullisuutta ja materiaalien uusiokäyttöä elintarvike-,

APCON on fysiikkalajien sulatusuuni - ExtremeRun ja APCON yhdistävät voimansa11.6.2019 07:42:21 EESTTiedote

ExtremeRun-kilpailu täydentää elokuussa järjestettävän fysiikkalajien suurtapahtuma APCONin lajivalikoimaa. Ensimmäinen sisätiloissa järjestettävä ExtremeRun tuo APCONin juoksukisan, jossa reitille rakennetut esteet vaativat juoksukunnon lisäksi ketteryyttä ja voimaa. Muut APCONissa kisattavat lajit ovat fitness ja kehonrakennus, painonnosto, kahvakuulaurheilu, voimanosto, strongman, street workout ja CF throw down. Pohjoismaiden monipuolisin fysiikkalajien tapahtuma APCON järjestetään 23.-25.8. Messukeskuksessa.

Italialainen muotoilutalo Alessi tuo näyttävän pop up -myymälän Habitareen7.6.2019 13:00:00 EESTTiedote

Habitaressa nähdään italialaisen muotoilutalo Alessin osastolla pop up -myymälä, jossa esillä on Alessin historian ikonisten tuotteiden lisäksi myös uusia tuotteita. Osastolla pääsee tutustumaan myös muotoilutalon historiaan. Alessin pääjohtaja Alberto Alessi on myös Habitaren Kansainvälinen Ystävä. Habitare on avoinna Helsingissä Messukeskuksessa 11.– 15.9.2019. Habitaren Kansainvälisenä Ystävänä nähdään tänä vuonna italialaisen muotoilutalon pääjohtaja Alberto Alessi, ja osana yhteistyötä muotoilutalo tuo Habitareen osastolleen myös pop up -myymälän. Osastolla on esillä ikonisia tuotteita Alessin historian varrelta, sekä täysin uusia tuotteita jotka ovat ensimmäistä kertaa esillä Habitaressa. Näytillä sekä ostettavissa ovat muun muassa klassikkotuotteet Alessandro Mendinin suunnittelema pullonavaja ”Anna G”, sekä Philippe Starckin suunnittelema sitruspuristin ”Juicy Salif”. Uusina tuotteina nähdään muun muassa David Chipperfieldin suunnittelema espressopannu ”Moka” ja Michele De Lucc

Matka Workshop Dayssa Suomi ja muu maailma kohtaavat matkailun äärellä7.6.2019 10:00:00 EESTTiedote

Matka Workshop Day Pohjoismaiden suurimpien Matkamessujen yhteydessä on vuosien aikana kasvanut merkittäväksi kansainväliseksi Suomen matkailun osto- ja myyntitapahtumaksi. Päivän aikana yli 250 ostajaa ja lähes 200 myyjää tekee kauppoja eri maiden kohteiden ja palveluntarjoajien kanssa. Matka Workshop Day järjestetään osana MATKA 2020-messuja 15.1.2019 Messukeskuksessa Helsingissä ja osallistumisia päivään myydään nyt. Matka Workshop Dayssa matkailualan myyjät ja ostajat kokoontuvat päivän kestävään tilaisuuteen, jonka tiiviissä tapaamisissa osallistujat voivat myydä merkittävän osan koko seuraavan vuoden tuotannostaan. Päivä on merkityksellinen etenkin Suomen matkailuelinkeinolle, sillä monet matkailutoimialan kansainväliset ostajat saapuvat tilaisuuteen tapaamaan tutustumaan suomalaisiin matkailutuotteisiin- ja palveluihin. Suomen lisäksi paikalla on kuitenkin paljon palveluntarjoajia myös muualta maailmalta. ”Olemme osallistuneet Matka Workshop Dayn ohjelmaan jo useamman vuoden aja

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme