Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

KUTSU MEDIALLE: Millainen on oikeudenmukainen eläkeuudistus?

Jaa

EVAlla on ilo kutsua median edustajat tilaisuuteen, jossa keskustellaan uudesta sukupolvisopimuksesta.

Tiistaina 31. elokuuta klo 10.0011.00

Paikka: Zoom (webinaarin seuraaminen ei edellytä Zoom-sovelluksen lataamista)

Suurten ikäluokkien päästäminen eläkkeelle noin 60-vuotiaina oli virhe, joka uhkaa näivettää nuorempien sukupolvien tulevaisuuden. Miten hillitä hoivakustannusten ja eläkemenojen karkaamista käsistä? Ja miten uudistaa eläkejärjestelmää kaikille sukupolville oikeudenmukaiseksi? Millainen on uusi sukupolvisopimus?

Tervetuloa Elinkeinoelämän valtuuskunta EVAn virtuaaliseen tapahtumaan (live webcast), jossa esittelemme eläkeuudistuksen, joka lisää sukupolvien välistä oikeudenmukaisuutta. Aiheesta keskustelevat EVAn johtaja Emilia Kullaksen johdolla Finnveran pääekonomisti Mauri Kotamäki, EVAn ekonomisti Sanna Kurronen, työ- ja elinkeinoministeriön alivaltiosihteeri Elina Pylkkänen sekä eläkeuudistuksen kehittänyt konsultti Jussi Pyykkönen. Samassa yhteydessä julkaistaan Jussi Pyykkösen ja Topias Pyykkösen kirjoittama EVA Analyysi Uusi sukupolvisopimus.

Pyydämme ilmoittautumista maanantaihin 30.8. kello 18.00 mennessä: viestintäpäällikkö Heini Larros, heini.larros@eva.fi tai +358 40 526 97 28. Lähetämme webinaarilinkin ilmoittauduttuasi. Webinaarilinkkiä saa jakaa toimituksessa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Arkadiankatu 23 B
00100 HELSINKI

09 686 9200http://www.eva.fi

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA on elinkeinoelämän think tank, jonka tavoitteena on edistää suomalaisen yhteiskunnan pitkän aikavälin menestystä.EVA tuottaa tietoa ja näkemyksiä ajankohtaiseen julkiseen keskusteluun sekä esittää reformeja poliittisille päättäjille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme