Eläketurvakeskus (ETK)

Kutsu medialle: Miltä Euroopan eläkeläisten toimeentulo näyttää nyt ja tulevaisuudessa – kansainvälinen huippukonferenssi 17.9.2019

Jaa

Euroopan väestön ikääntyessä eläkkeiden riittävyyden ja eläkeläisten taloudellisen hyvinvoinnin merkitys kasvaa. Miltä toimeentulo näyttää nyt ja tulevaisuudessa – riittävätkö eläkkeet? EU-puheenjohtajakauden oheistapahtumassa Musiikkitalossa esiintyvät alan huippuasiantuntijat Suomesta ja ulkomailta.

Eläkkeiden riittävyys on yksi harmaantuvan Euroopan tärkeimmistä kysymyksistä. Haasteet, kuten eläkeläisköyhyys, työn murros ja sukupuolten väliset eläke-erot ovat mittavia ja ne voidaan voittaa vain, jos päätöksenteon tukena on luotettavaa ja ajankohtaista tietoa. 

Kansainvälinen Pension Adequacy in Europe – Today and Tomorrow -konferenssi kokoaa alan huippuasiantuntijoita ja tutkijoita mm. Euroopan Komission ja OECD:n johtoportaista keskustelemaan EU-jäsenmaiden eläkkeiden tulevaisuudesta. 

Tervetuloa tiistaina 17.9.2019 klo 12-18 Pension Adequacy in Europe -konferenssiin Musiikkitalolle Helsinkiin.  

Eläketurvakeskus järjestää konferenssin yhteistyössä Sosiaali- ja terveysministeriön kanssa. Konferenssin kieli on englanti. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Mikko Kautto 
Toimitusjohtaja, Eläketurvakeskus 

Lue lisää www.etk.fi/conference2019 

Konferenssia voi seurata myös suoratoistona. Lähetys alkaa ti 17.9.2019 klo 13.00. 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot viestinnän asiantuntija Nelli Westerholm nelli.westerholm@etk.fi, puh. 029 411 2201. 

#ETKconference

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Eläketurvakeskus (ETK)
Eläketurvakeskus (ETK)
Kirjurinkatu 3
00065 ELÄKETURVAKESKUS

029 411 20http://www.etk.fi

Eläketurvakeskus (ETK) on lakisääteinen työeläketurvan kehittäjä, asiantuntija ja yhteisten palvelujen tuottaja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Eläketurvakeskus (ETK)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme