Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Kutsu medialle: Miten puolustusyhteistyötä Suomen ja Ruotsin välillä tulee kehittää?

Jaa

Suomalais-ruotsalainen puolustus- ja turvallisuuspoliittinen foorumi Hanakäräjät järjestetään Hanasaaressa 13. marraskuuta 2018.

Foorumissa syväluodataan kysymystä maiden keskinäisen puolustusyhteistyön tulevaisuudesta Ruotsin kokonaismaanpuolustuksen uudelleen rakentamisen valossa. 

”Saamme kuulla puheenvuoroja Ruotsin puolustuspolitiikan suunnasta sekä siitä, miltä suomalainen kokonaisturvallisuusmalli näyttää. Lisäksi analysoidaan uusia uhkakuvia. Seminaarin päättää Suomen ja Ruotsin puolustusvaliokuntien jäsenten välinen keskustelu”, kertoo Hanasaaren projektipäällikkö Tina Räihä.

Tilaisuudessa puhuvat muun muassa Suomen entinen puolustusministeri Jan-Erik Enestam, Turvallisuuskomitean puheenjohtaja Vesa Valtonen, Ruotsin turvallisuus- ja puolustuspoliittisen valmisteluelimen Försvarsberedningenin pääsihteeri Tommy Åkesson sekä Ilkka Kanerva ja Beatrice Ask Suomen ja Ruotsin puolustusvaliokunnista. 

Aika: 13.11.2018, klo 10–14.

Paikka: Hanasaaren kulttuurikeskus, Hanasaarenranta 5, Espoo

Katso koko ohjelma täältä: https://www.hanaholmen.fi/event/hanakarajat-2018-uusi-kokonaismaanpuolustus/

Lisätietoa: Hanasaaren viestintäjohtaja Håkan Forsgård, puh. 040 767 7373, hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi

www.hanaholmen.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme