Mellakka Helsinki

Kutsu medialle MUJIn tapahtumiin maanantaina 9.12.

Jaa

Ensi maanantaina MUJI tarjoaa kiinnostavaa ohjelmaa: mahdollisuuden päästä kokeilemaan GACHA-robottibussilla matkustamista sekä MUJI Talk –keskustelutilaisuuden, jossa puhuvat MUJIn pääjohtaja Masaaki Kanai ja kansainvälisesti arvostettu ja palkittu muotoilija Naoto Fukasawa.

HYPPÄÄ GACHAN KYYTIIN
9.12.2019 klo 12.30 @ Espoo

Viime keväänä MUJI ja autonomiseen ajamiseen erikoistunut yritys Sensible 4 lanseerasivat maailman ensimmäisen joka säällä kulkevan robottibussi GACHAn. Paljon kansainvälistä huomiota saanut GACHA palkittiin juuri Lontoossa arvostelulla Beazley Designs of the Year -palkinnolla.

Maanantaina 9.12. on mahdollisuus päästä kokeilemaan robottibussilla matkustamista. Osallistujille järjestetään kuljetus Kampista Espooseen. Tapahtumaan on vain rajoitettu määrä paikkoja, joten varaathan paikkasi heti lähettämällä ilmoittautumisen osoitteeseen muji@mellakkahelsinki.fi otsikolla “Ilmoittautuminen / GACHA”.

Kuljetus Espoon Karakaareen lähtee Kiasman edestä ma 9.12. klo 12.30
Ilmoittaudu: muji@mellakkahelsinki.fi (paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä)

Lue lisää GACHA-robottibussista ->


DESIGN TALK
9.12.2019 klo 17.00–19.00 @ MUJI Kamppi

MUJI Talk on täällä! Tervetuloa maanantaina 9.12. klo 17–19 MUJIn lippulaivamyymälään Kamppiin kuuntelemaan MUJIn pääjohtajan Masaaki Kanain ja kansainvälisesti arvostetun ja palkitun muotoilijan Naoto Fukasawan ajatuksia japanilaisen kansantaiteen perinteestä ja sen heijastumista MUJIn ajatteluun.

Masaaki Kanai ja Naoto Fukasawa keskustelevat japanilaisen Mingei-taiteen ja Mingu-ajattelun yhteyksistä MUJIn no brand –filosofiaan. Mingei on taidesuuntaus, joka perustuu Japanin ja länsimaiden väliseen vuorovaikutukseen. Mingei kunnioittaa kansantaidetta ja perinteistä käsityötä, jonka taustalla ei ole tunnettua taiteilijaa, vaan tavallisia ihmisiä.
Mingu-termi puolestaan viittaa esineisiin, jotka ovat jo pitkään olleet osa tavallisten ihmisten arkipäivää.

Myös Found MUJI –kokoelma tutkii erilaisten yhteisöjen vakiintuneita ja arkipäiväisiä käyttöesineitä, joiden muotoilija on tuntematon.

Tapahtumaan on vain rajoitettu määrä istumapaikkoja, joten varaathan paikkasi lähettämällä sitovan ilmoittautumisen osoitteeseen muji@mellakkahelsinki.fi otsikolla “Ilmoittautuminen / MUJI Talk”. Tapahtuma on maksuton ja se tulkataan suomeksi. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tapahtuman Facebook-event ->

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Mellakka Helsinki
Jenni Pöyry
+358 50 343 2061
jenni@mellakkahelsinki.fi
www.mellakkahelsinki.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Mellakka Helsinki
Mellakka Helsinki
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 HELSINKI

info@mellakkahelsinki.fihttp://mellakkahelsinki.fi

Mellakka Helsinki on luova PR- ja viestintätoimisto.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mellakka Helsinki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme