Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Kutsu medialle: Rakentamisen Ruusu 2020 -palkitsemistilaisuus 4. joulukuuta

Jaa

Tervetuloa Rakentamisen Ruusun 2020 virtuaaliseen palkitsemistilaisuuteen perjantaina 4.12.2020 kello 14.00.

Tilaisuus järjestetään Teamsilla verkossa osoitteessa https://bit.ly/Rakentamisen-Ruusu-2020.

Helsingin kaupunki on jo 25 vuoden ajan nostanut Rakentamisen Ruusu -palkinnolla esiin kaupungin rakennettuun ympäristöön liittyvää ansiokasta työtä jakamalla Rakentamisen Ruusuja ja kunniamainintoja rakennusvalvonnan tarkoitusperiä esimerkillisesti toteuttavalle tai edistävälle teolle. Monia aikakautemme osaajia sekä kunnianhimoisia kohteita on palkittu.

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaosto valitsee palkittavat torstaina 3.12.2020. Palkinnon jakaa kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston puheenjohtaja Noora Laak.

Tämän vuoden 14 ehdokasta ovat seuraavista hankkeista:

  • Aalto Töölön peruskorjaus
  • tilapäinen biennaalipaviljonki Hiidenkirnu
  • Olympiastadionin peruskorjaus ja laajennus
  • Supercellin pääkonttori.

Lisäksi ehdolla on arkkitehti Jari Panzar.

Lisää tietoa ehdokkaista: Rakennushankkeissa laaja yhteistyö yhä laadukkaampaa – kaupunki palkitsee jälleen esimerkilliset kohteet Rakentamisen Ruusulla.

Palkittavien yhteystiedot saa tarvittaessa 4.12. iltapäivällä kaupunkiympäristön viestinnästä osoitteesta marjukka.haavisto@hel.fi, p. 040 6755 984.

______________________

Helsingin rakennusvalvontapalvelut

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päätöstiedote 19.1.202119.1.2021 18:07:29 EETTiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päivän kokouksen päätöstiedote on julkaistu sivuillamme. Päätöstiedote 19.1.2021 Pöytäkirja korvaa esityslistan ja päätöstiedotteen, kun pöytäkirja on tarkastettu. Lisää tietoa kaupunkiympäristölautakunnan toiminnasta voit lukea sivuiltamme osoitteesta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/kaupunkiymparistolautakunta/ https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/kaupunkiymparistolautakunta/

Ammattimainen myyntitoiminta päättyy Malmin ylikulkusillalla18.1.2021 09:03:49 EETTiedote

Helsingin kaupunki alkaa puuttua 1. helmikuuta alkaen ammattimaiseen myyntitoimintaan Malmin aseman ylikulkusillalla, jota kutsutaan myös tuubiksi. Myyjistä tunnetuiksi ovat takavuosina tulleet erityisesti käsitöitä myyvät ”Malmin kutojamummot”. Vuosien varrella paikka on houkutellut myös ammattimaisia myyjiä, jotka ovat tuoneet paikalle erilaisia myyntikalusteita. Tällainen myyntitoiminta yleisellä alueella edellyttäisi paikan vuokraamista kaupungilta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme