Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Kutsu medialle: suomalais-ruotsalainen puolustuspoliittinen foorumi Hanasaaressa

Jaa

30. marraskuuta 2021 järjestetään Hanating, Hanasaaren vuosittain järjestämä suomalais-ruotsalainen puolustus- ja turvallisuuspoliittinen foorumi.

Asialistalla ovat muun muassa suomalais-ruotsalaisen puolustusyhteistyön syventäminen ja kehittäminen geopoliittisten olosuhteiden muutoksissa.

"Iso-Britannia etsii Brexitin jälkeistä uutta rooliaan Euroopan puolustusyhteistyössä, kun taas Yhdysvaltain uusi hallinto pyrkii vahvistamaan yhteistyötä Euroopan ja EU:n kanssa presidentti Trumpin kauden päätyttyä. Kysymys kuuluu, kuinka kaikki tämä vaikuttaa Suomen ja Ruotsin väliseen puolustusyhteistyöhön", toteaa Hanasaaren toimitusjohtaja Gunvor Kronman.

Foorumin osallistujalistalla ovat muun muassa USA:n entisen presidentin, Barack Obaman apulaispuolustusministeri Jim Townsend, joka osallistuu foorumiin ennakkoon tallennetun videon välityksellä, Ison-Britannian puolustusministeriön euroatlanttisen puolustusosaston johtaja David Hogan-Hern sekä puolustuspolitiikan ja -suunnittelun apulaispääsihteeri Jörg See Naton päämajasta. 

Mukana on myös johtavia historioitsijoita ja puolustusalan tutkijoita Suomesta ja Ruotsista sekä puolustusvaliokuntien puheenjohtajat Ilkka Kanerva ja Pål Jonson.  

Seminaarin moderaattori on Suomen entinen puolustusministeri, senior advisor Stefan Wallin.

Aika: 30. marraskuuta 2021 klo 10–14

Paikka: Hanasaari – ruotsalais-suomalainen yhteistyö- ja kulttuurikeskus, Espoo

Katso koko ohjelma täältä: www.hanaholmen.fi/sv/event/hanating-2021/

Seuraa tapahtumaa suorana verkossa: https://us02web.zoom.us/j/88053622466

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Hanasaaren viestintäjohtaja Håkan Forsgård, puh. +358 40 767 7373, hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi

www.hanaholmen.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme