Suomen startup-yhteisö

Kutsu medialle: Suomen startup-yhteisön vaalitentti 10.2 klo 9.00-10.30

Jaa

Eduskuntapuolueiden edustajat kohtaavat Suomen startup-yhteisön järjestämässä vaalitentissä perjantaina 10.2.2023 klo 9.00-10.30 Supercellillä, Helsingissä.

Tule kuulemaan ja haastamaan poliitikkoja keskusteluun. Miten Suomesta luodaan tulevalla hallituskaudella maailman paras paikka startupeille yrittää ja kasvaa? Tilaisuuden haastattelijana toimii sarjayrittäjä ja aikaisen vaiheen pääomasijoittaja Timo Ahopelto.

Keskustelussa mukana:

Elina Valtonen, varapuheenjohtaja, Kokoomus 

Matias Mäkynen, varapuheenjohtaja, Sosiaalidemokraatit 

Ville Tavio, puheenjohtaja, Perussuomalaiset 

Markus Lohi, varapuheenjohtaja, Keskusta 

Sari Essayah, puheenjohtaja, Kristillisdemokraatit 

Harry Harkimo, puheenjohtaja, Liike Nyt 

Mari Holopainen, kansanedustaja, Vihreät 

Anders Adlercreutz, puheenjohtaja, Ruotsalainen kansanpuolue

Vasemmisto (osallistuja ilmoitetaan myöhemmin)

Tilaisuudessa on tarjolla aamiaista, joten pyydämme vieraiden ilmoittavan ennakkoon osallistumisesta 2.2.2023 mennessä. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä. Paikkoja on rajoitetusti! 

Ajankohta: 10.2.2023

Aika: 09.00–10.30 (aamiainen tarjolla klo 8.30 alkaen)

Paikka: Supercell, Jätkäsaarenlaituri 1, 00180 Helsinki

Voit seurata tilaisuutta myös etäyhteyden välityksellä. Katselulinkki toimitetaan halukkaille ennen tilaisuutta.

Lisätietoja tilaisuuteen liittyen: viestintäpäällikkö Anni Lehti, anni@startupyhteiso.com

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen startup-yhteisö
Suomen startup-yhteisö
Lapinlahdenkatu 16
00180 Helsinki

Suomen startup-yhteisön muodostaa lähes 200 eri suomalaista kasvuyritystä kasvun eri vaiheista, aina alkuvaiheen yrityksistä kymmensarvisiin asti. Startup-yhteisö ei ole edunvalvontajärjestö yksittäiselle toimialalle, vaan uskomme yhdessä tekemisen voimaan – uhkien sijaan näemme ympärillämme mahdollisuuksia. Startup-yhteisön tavoitteena on rakentaa Suomesta maailman paras paikka yrittää, opiskella ja elää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen startup-yhteisö

Suomalaisten startup-yritysten tutkimus- ja kehitysmenot voimakkaassa nousussa – arvioitu kasvu jopa 500 miljoonaa euroa vuoteen 2030 mennessä15.12.2022 15:05:19 EET | Tiedote

Suomi tavoittelee tutkimus- ja kehitys- eli t&k-menojen nostoa neljään prosenttiin bruttokansantuotteesta vuoteen 2030 mennessä. Alustavien skenaariolaskelmien mukaan suomalaisilla startup-yrityksillä on potentiaalia kuitata ainakin 10–14 prosenttia t&k-menojen kasvutavoitteesta 2020-luvulla. Tämän seurauksena t&k-menojen vuosittainen määrä voisi kasvaa Suomessa jopa miljoonalla eurolla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme