King Street Public Relations Oy

KUTSU MEDIALLE: Suomen suurimman vapaaehtoisen ekologisen kompensaatiohankkeen julkistustilaisuus

Jaa
Tervetuloa kuulemaan Suomen suurimmasta vapaaehtoisesta ekologisesta kompensaatiosta 4.5. klo 11 alkaen!

Paikka: Hotelli Santa Claus, Korkalonkatu 29, 96200 Rovaniemi. Osallistuminen on mahdollista myös etänä. 

Aika: Keskiviikko 4.5.2022 klo 11.00

Ilmoittaudu tilaisuuteen tämän linkin kautta.

Rovaniemellä julkistetaan 4.5.2022 Suomen historian suurin yksittäinen vapaaehtoinen ekologinen kompensaatiohanke. Vapaaehtoisella ekologisella kompensaatiolla pyritään päästöjen hyvittämisen sijaan korvaamaan ihmisen toiminnasta luonnon monimuotoisuudelle aiheutuneet haitat. 

Erilaiset päästökompensaatioratkaisut ovat kasvattaneet suosiotaan. Organisaatiot, yksilöt ja jopa valtiot voivat hyvittää aiheuttamiaan päästöjä esimerkiksi lisäämällä hiilinieluja oman operatiivisen toimintansa ulkopuolella ja pyrkimällä sitä kautta hiilineutraaliuteen. 

Millainen on Suomen suurin yksittäinen ekologinen kompensaatiohanke? Tervetuloa kuulemaan lisää!

Lisätietoja: Lauri Peltola, +358 50 570 5606, lauri.peltola@kingstreetpr.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

King Street Public Relations Oy
Uudenmaankatu 7
00120 Helsinki

Sodankylässä sijaitseva Sakatti on yksi Euroopan merkittävimmistä monimetalliesiintymistä. Sakatin kaivosprojektin tarkoituksena on toteuttaa kestävästi ja ympäristöä kunnioittaen tulevaisuuden hiilineutraali, maanalainen kaivos. Hanketta toteuttava AA Sakatti Mining Oy on vuonna 2011 perustettu Anglo Americanin suomalainen tytäryhtiö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta King Street Public Relations Oy

Abbott ja Novo Nordisk lanseeraavat uuden integroidun, digitaalisen ratkaisun diabetesta sairastaville10.11.2022 08:00:00 EET | Tiedote

Yhteensopivan älykkään insuliinikynän1 tallentamat insuliinitiedot voidaan siirtää nyt Abbottin FreeStyle LibreLink -sovellukseen2 skannaamalla. Tarkastelemalla glukoosiarvoja ja insuliinin annostelutietoja yhdessä sovelluksessa2, diabetesta sairastavat ihmiset voivat nähdä kuinka heidän hoitonsa vaikuttaa glukoositasoihin. Abbottin FreeStyle Libre -järjestelmät ovat maailmanlaajuisesti käytetyimpiä sensorointiin perustuvia glukoosinseurantajärjestelmiä3 – FreeStyle Libre 2 -järjestelmän tarjotessa erityisen hyvän 14 päivän tarkkuuden4 sekä valinnaiset hälytykset suoraan älypuhelimiin2. Helsinki, 10. marraskuuta, 2022 - Abbott on kertonut tänään, että Novo Nordiskin NovoPen® 6 ja NovoPen Echo® Plus älykkäät insuliinikynät ovat nyt yhteensopivia Abbottin FreeStyle LibreLink -sovelluksen2 kanssa. Tuoteintegraatio heijastaa yritysten sitoutumista diabeteksen hallinnan helpottamiseen, ja siinä yhdistyvät molempien yritysten avainteknologiat eli sensorointiin perustuva glukoosiarvojen seura

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme