SDP

Kutsu medialle: Suomesta maailman paras TKI-ympäristö tänään 20.11. kello 15 alkaen

Jaa

Lämpimästi tervetuloa SDP:n Osaamispolku 2030: Suomesta maailman paras TKI-ympäristö -tilaisuuteen tiistaina 20.11. klo 15-17 Vinttiin, Töölönkatu 51 a (Vaunuhalli).

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta on välttämätöntä Suomen yhteiskunnan ja talouden uudistumisen kannalta. Korkean osaamisen ja innovaatiotoiminnan avulla on mahdollista luoda uusia työpaikkoja, lisää liiketoimintaa ja kehittää korkeakoulujen tutkimustoimintaa. Lisäksi innovaatioiden avulla voidaan luoda ratkaisuja suuriin yhteiskunnallisiin haasteisiin kuten ilmastonmuutokseen ja väestön ikääntymiseen.

Miten Suomi nappaa paikkansa maailman houkuttelevimpana TKI-toimintaympäristönä? Mistä teemoista kestävää kasvua voitaisiin luoda, minkälaista yksityisen ja julkisen sektorin yhteistyön tulisi olla sekä mistä ja miten huippuosaajat, jotka luovat innovaatiot?

Tilaisuudessa puhujina ovat muun muassa SDP:n kansanedustajat Ville Skinnari ja Pilvi Torsti, Business Finlandin pääjohtaja Pekka Soini, Spinversen toimitusjohtaja Pekka Koponen, VTT:n strategiajohtaja Katri Kallio sekä TEM:n työmarkkinaneuvos Teija Felt.

Tilaisuus on osa SDP:n elokuussa julkaisemaa Osaamispolku 2030 -kokonaisuutta.

Yhteyshenkilöt

Tino Aalto
SDP:n elinkeinoryhmän sihteeri
tino.aalto@gmail.com
0505748713

Maria Mäkynen
040 5298113

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

SDP
SDP
Siltasaarenkatu 18-20 C
00530 HELSINKI

09 478 988 (vaihde)http://www.sdp.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP

Medialle tiedoksi: SDP:n puheenjohtaja Antti Rinteen puhe puoluevaltuustossa 17.3.17.3.2019 13:40:00 EETTiedote

SDP:n puoluevaltuusto 17.3.2019 Puheenjohtaja Antti Rinne MUUTOKSET PUHUTTAESSA MAHDOLLISIA Arvoisat SDP:n puoluevaltuuston jäsenet, hyvät tulevaisuudentekijät, ystävät ja toverit, bästa vänner! Yksi parhaista tunteista, minkä ihminen voi kokea, on se hetki, kun palaa kotiin pitkän matkan jälkeen. Viime viikkojen aikana olen kokenut sen tunteen kaksi kertaa. Reilu kolme viikkoa sitten avasin Mäntsälän kotioven pitkän tauon jälkeen. On vaikea kuvailla, kuinka hyvältä tuntui tulla kotiin. Se oli iloinen ja onnellinen hetki. Toinen kerta oli, kun palasin eduskuntaan ja tapasin ystävät ja työtoverit. Tänäänkin, omien keskellä, minusta tuntuu siltä, että palaan kotiin. Ette usko, kuinka hyvältä tuntuu olla täällä. Minulla on ollut teitä ikävä. Oman sairaslomani keskellä sain kuulla surullisen uutisen Maarit Feldt-Rannan sairauden uusiutumisesta. Vaikka tämä mahdollisuus oli tiedossa, uutinen järkytti. Maarit on ollut vahva lenkki puoluejohdossa ja toivon hänelle ja hänen läheisilleen voimia

Medialle tiedoksi: Puoluevaltuuston puheenjohtaja Sirpa Paateron puhe puoluevaltuustossa 17.3.17.3.2019 13:02:00 EETTiedote

Puoluevaltuuston puheenjohtaja Sirpa Paateron puhe SDP:n puoluevaltuustossa 17.3.2019 MUUTOKSET PUHUTTAESSA MAHDOLLISIA Hyvät toverit ja ystävät, Nuorisobarometrin mukaan politiikka kiinnostaa nuoria aiempaa enemmän, mikä on hyvä uutinen. Luottamus alkaa näkyä myös sosiaalidemokraattien tulevaisuustyöhön nuoremmissa ikäryhmissä. Eri tutkimukset antavat ristiriitaista aineistoa siitä keitä nuoret haluavat äänestää. Mutta tärkeintä on, että nuorilla on vahvat arvot ja halu vaikuttaa ja heitä kiinnostavat monet ajankohtaiset asiat kuten koulutus, ilmastonmuutos, perhepolitiikka ja kuluttamisen eettisyys. On jännittävää nähdä miten nuoret lähtevät uurnille. Puoluetta on soimattu nuorten puutteesta, mutta listoilla on paljon aiempaa enemmän alle 25-vuotiaita ja jopa alle 20-vuotiaita. Tuetaan heitä kaikin voimin. Olemme tehneet hyvää työtä valmistautumisessa eduskuntavaaleihin ja palaute on ollut hyvä sekä ehdokkailta, mukaan kutsutulta kansalaisyhteiskunnalta että jopa kilpailijoilta, joil

Kutsu medialle: Sd-edustajat julkaisevat aloitteen kansallisen akkustrategian laatimiseksi14.3.2019 14:29:56 EETTiedote

Hyvä median edustaja, Olet tervetullut tilaisuuteen, jossa SDP:n kansanedustajat Jutta Urpilainen, Krista Kiuru, Johanna Ojala-Niemelä, Ville Skinnari, Katja Taimela ja Tytti Tuppurainen julkaisevat aloitteen kansallisen akkustrategian laatimiseksi tulevalla vaalikaudella. Edustajat luovuttavat tilaisuudessa aloitteen SDP:n puheenjohtaja Antti Rinteelle. Aika ja paikka: pe 15.3. klo 12.20 eduskunnan kahvilan 2. krs Keltainen kabinetti Lisätiedot ja ilmoittautumiset pe 15.3. klo 9.30 mennessä: maarit.hirvensalo@eduskunta.fi p. 040 587 1755

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme