SDP

Kutsu medialle: Suomesta maailman paras TKI-ympäristö tänään 20.11. kello 15 alkaen

Jaa

Lämpimästi tervetuloa SDP:n Osaamispolku 2030: Suomesta maailman paras TKI-ympäristö -tilaisuuteen tiistaina 20.11. klo 15-17 Vinttiin, Töölönkatu 51 a (Vaunuhalli).

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta on välttämätöntä Suomen yhteiskunnan ja talouden uudistumisen kannalta. Korkean osaamisen ja innovaatiotoiminnan avulla on mahdollista luoda uusia työpaikkoja, lisää liiketoimintaa ja kehittää korkeakoulujen tutkimustoimintaa. Lisäksi innovaatioiden avulla voidaan luoda ratkaisuja suuriin yhteiskunnallisiin haasteisiin kuten ilmastonmuutokseen ja väestön ikääntymiseen.

Miten Suomi nappaa paikkansa maailman houkuttelevimpana TKI-toimintaympäristönä? Mistä teemoista kestävää kasvua voitaisiin luoda, minkälaista yksityisen ja julkisen sektorin yhteistyön tulisi olla sekä mistä ja miten huippuosaajat, jotka luovat innovaatiot?

Tilaisuudessa puhujina ovat muun muassa SDP:n kansanedustajat Ville Skinnari ja Pilvi Torsti, Business Finlandin pääjohtaja Pekka Soini, Spinversen toimitusjohtaja Pekka Koponen, VTT:n strategiajohtaja Katri Kallio sekä TEM:n työmarkkinaneuvos Teija Felt.

Tilaisuus on osa SDP:n elokuussa julkaisemaa Osaamispolku 2030 -kokonaisuutta.

Yhteyshenkilöt

Tino Aalto
SDP:n elinkeinoryhmän sihteeri
tino.aalto@gmail.com
0505748713

Maria Mäkynen
040 5298113

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

SDP
SDP
Siltasaarenkatu 18-20 C
00530 HELSINKI

09 478 988 (vaihde)http://www.sdp.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme